DETALJI UBISTVA BRATA BIVŠE TAKMIČARKE ELITE: Vivien Kurtović saznala za TRAGEDIJU, otkrila kompletnu istinu!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vivien Kurtović prvi put govori o ubistvu brata za Republiku!

Bivša takmičarka ,,Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku

Naime, Vivien smo odmah uputila o najaktuelnim temama iz rijalitija, koji pomera sve granice gledanosti, a potom je progovorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu, za koju je saznala tek nakon što je izašla iz rijalitija. 

Foto: printscreen/RTVPink

Vivien Kurtović

Vivien je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, zbog čega nije znala dok je boravila:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govori Vivien za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Vivien Kurtović Elita

 

- Mi smo bili vrlo bliski, čuli smo se kada je trebalo, ali eto. Možda je i dobro što to nisam saznala, jer eto i Janjušu se to desilo, pa ko zna, možda smo zbog toga bili povezani i bliski, da li je to sudbina ili nešto drugo.

Podsetimo, Vivien je za Republiku otkrila i da bi se vrlo rado vratila u rijaliti, te da se ništa ne bi isto odigralo. Ona tvrdi da bi sa mnogim takmičarima ,,Elite" drugačije postupila, kao što su Nenad Macanović Bebica, ali i mnogi drugi, koji su se ogrešili od nju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.02.2024 17:12

Produkciju treba da je sramota. Zašto i Vivien nisu obavestili i izveli. Bitno je da su bilmeza pustili prvi put skoro mesec dana. Ponovo izašao na 40dnevni pomen. Janjušev brat je brat. Šta je sa Vivijenim osećanjima, i ona ih ima. Sram vas bilo.Da Vivijen ne naskače na skače na muškarce, i nema seksualne odnose. Vivijen ne ulazi više među one "divne, kulturne...". Nada sve NEMORALNE "DEVOJKE" Muškarce!!!

Odgovori 12 0