ĐEDOVIĆU PALA ROLETNA: Puče veliko prijateljstvo sa Matorom!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno iskreno priznao šta misli o gorućoj situaciji iz "Elite".

ĐEDOVIĆU PALA ROLETNA: Puče veliko prijateljstvo sa Matorom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora ne može da dođe sebi iako je njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović u vezi mesec dana sa Anđelom Rankovićem. Matora ne prestaje da komentariše njihov odnos, a iako su mnogi imali razumavanja za nju u samom početku kraha njihovog odnosa, pojedinci smatraju da je počela da preteruje i više ne mogu da shvate da stalno priča o njoj. 

Marko Đedović već danima pokušava da joj ukaže na njene greške u ponašanju i shvatanju pojedinih situacija u rijalitiju "Elita", ali mu to ne polazi za rukom, pa je odlučio da odustane i pusti je da sama radi stvari za koje ona smatra da su najispravnije za nju, o ćemu je govorio sa Milenom Kačavendom, danas u vešeraju. 

- Je l' si ti mene razumela sinoć šta sam pričao? ja ne znam šta je sa njima. Matora ustaje i priča stvari koje nisam rekao, ona je u teoriji zavere - rekao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Milena Kačavenda

- Jesam. Ona priča svoje - dodala je Milena. 

- Ja sam njoj objašnjavao da se sa strejt devojkama j*beš i šutneš, ona misli da ja imam nešto protiv s*ksualnosti - govorio je Marko Đedović, a onda jasno Mileni stavio do znanja da u Matorino ponašanje i odluke više nema nameru da se meša:

- Ma neću više da se mešam, nek sama odlučuje - poručio je Marko. 

Publika koja prati rijaliti dugo je čekala trenutak kad će Đedoviću pući film i svima u lice sasuti svoje iskreno mišljenje, zbog čega je i ovaj potez bio očekivan, a mnoge zanima kako će Matora reagovati na ovu odluku. 

Republika

Foto: printscreen/rtv pink

Marko Đedović Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading