ANITI I ANĐELU UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Svi se pitaju šta će sada biti sa njihovom vezom!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se pohvalila pismom, koje je dobila od majke, Anđelo momentalno doleteo.

ANITI I ANĐELU UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Svi se pitaju šta će sada biti sa njihovom vezom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su bili oduševljeni kada su dobili poklone od svojih prijatelja i podršku svojih najbližih. Tokom ovog emotivnog trenutka, njih dvoje su pažljivo pregledali poklone i komentarisali ih sa svojim prijateljima u Beloj kući. Slađa Lazić, takođe učesnica ovog rijalitija, bila je uz Anitu tokom ovog posebnog trenutka i i ona je dobila poklone od svojih najbližih.

Anita Stanojlović je bila posebno dirnuta kada je ugledala čestitku od svoje majke, što je izazvalo dodatno oduševljenje kako kod nje same, tako i kod prisutnih učesnika ovog rijalitija. 

 

- Mama mi je poslala čestitku i svi pozdravljaju Slađu - rekla je Anita, pa pročitala čestitku od podrške:

- Ne traži ništa, sve ćemo ti mi dati - pročitala je Anita.

S obzirom na to da su pokloni i podrška porodice uvek važni za učesnike rijaliti programa, ovaj događaj je izazvao emotivne reakcije kako kod samih učesnika, tako i kod publike koja prati ovaj rijaliti. Ovaj trenutak je još jednom pokazao koliko je važna podrška najbližih u teškim trenucima, kao i koliko emotivnu podršku takvi gestovi imaju u okviru ovakvih televizijskih formata.

Uprkos svim izazovima i nedaćama koje donosi boravak u rijaliti programu, ovakvi trenuci pokazuju da emotivna povezanost sa najmilijima može biti velika podrška u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading