MATORI UJAK OSTAVIO POSLEDNJU PORUKU: Ove reči će joj odzvanjati u glavi, PREBLEDELA od tuge i bola!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora dobila poslednju poruku pokojnog ujaka!

MATORI UJAK OSTAVIO POSLEDNJU PORUKU: Ove reči će joj odzvanjati u glavi, PREBLEDELA od tuge i bola!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Danas je došlo do neočekivanog obrta u rijalitiju "Elita 7", Jovana Tomić Matora, jedna od učesnica, iznenada napustila imanje u Šimanovcima zbog smrtnog slučaja i porodične tragedije.

Naime,Tomićevoj je preminuo ujak, te je ona hitno morala napustiti rijaliti kako bi prisustvovala njegovoj sahrani, prenosi Pink. Ona je, inače, tokom svog učešća neretko isticala koliko je vezana za svoju porodicu, posebno ujaka, kojeg je često pominjala.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

Ono što Matora nije ni slutila, jeste da će poslednja poruka o ujaku primiti pred sam doček Nove godine. Naime, prilikom posete porodice, Matora je dobila informaciju od majke da joj je ujak loše i da je redovno na hemoterapijama, što je nju izbezumilo. 

- Ujko te je pozdravio puno... Tata je dobro, čeka nas u autu. Ujak nije dobro, nije... Ide sada na hemoterapije, nije dobro... Šta će biti kada si na hemoterapijama? Tako to ide... - rekla je Matorina majka prilikom posete u Eliti. 

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora sa majkom

 

Njegova neočekivana smrt ostavila je dubok trag u Matorinom srcu, te je ona odlučila da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i odala počast svom voljenom ujaku. Produkcija rijalitija "Zadruga" iskazala je razumevanje za Matorinu situaciju i omogućila joj da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i ličnom žalu. Ovaj gest podrške bio je od suštinskog značaja za Matoru u ovim teškim trenucima, a njeni cimeri su takođe iskazali razumevanje za njenu odluku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading