MATORINA BIVŠA OPERISALA GRUDI: Napravila šok transformaciju, ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprežaljena ljubav Jovane Tomić odlučila da stavi silikone!

MATORINA BIVŠA OPERISALA GRUDI: Napravila šok transformaciju, ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show, Shutterstocke

Bivša zadrugarka MC Aleks i dalje privlači jako veliku pažnju, iako poslednje dve sezone nije bila takmičar u rijaliti programu, ali zbog učešća Jovane Tomić Matore, sa kojom je bilau jako bliskom odnosu tokom boravka u "Zadruzi 5" jako je česta tema polemika koje se vode kako na imanju u Šimanovcima, tako i na društvenim mrežama. 

MC Aleks ostala je neko koga Matora jako često pomene, a iako su mnogi smatrali da će njih dve posle pete sezone rijalitija ući u vezu, do toga nije došlo, već su im se putevi razišli. 

Bivša zadrugarka iznenadila je poslednjim objavama na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram svoje pratioce, kad je podelila nekoliko svojih slika u vrućim izdanjima i ljudima koji je prate otkrila da je na sebi uradila hiruški zahvat i u grudi ugradila silikone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bajić (@mcalex_ofc)

Naime, na nekoliko poslednjih fotografija jasno se vidi da se grudi bivše zadrugarke znatno veće. Po svemu sudeći ona se odlučila da odradi ovaj zahvat, ali o tome nije mnogo pričala na društvenim mrežama. Aleks je uvek važila za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija, a sad je svoj izgled učinila samo još vrelijim. 

Mnoge zanima kako bi Matora reagovala kad bi imala priliku da vidi rezultate nakon zahvata i da li bi svojoj bivšoj ljubavi udelila komplimente ili je ipak volela više njeno prirodno izdanje, koje joj je takođe jako dobro stajalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading