MAJI MARINKOVIĆ NIJE DO ŽIVOTA: Uradila nešto što od nje niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saznala za Janjuševu tragediju ne može da dođe sebi!

MAJI MARINKOVIĆ NIJE DO ŽIVOTA: Uradila nešto što od nje niko nije očekivao!

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš ušao je večeras u "Elitu" i saopštio takmičarima da je ostao bez brata zbog čega je zavladao muk. On im se kratko obratio, nakon čega je otišao u pab sa Lepim Mićom.

Za to vreme Maja Marinković i Miljana Kulić sedele su na garnituri u dnevnoj sobi, šokirane zbog tragedije koja se desila Janjušu. Kulićevoj se jako slošilo, pa je Maji priznala da se loše oseća i da joj se tresu noge. 

Maja je odlučila da ode do radionice i presvuče se u trenerku. Ovo je samo pokazatelj koliko je nju situacija koja se zadesila Janjušu pogodila, jer je poznato da je ona uvek sređena, a sad je odlučila da se presvuče u trenerku i tako provede ostatak noći.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Inače, on je u studiju govorio o teškom gubituku. 

Ja zadnjih godina nisam poroveo vreme sa bratom, igrao sam košarku, odsutan sam zadnjih godina po 10 meseci. Jednostavno je teško. To je bio jedini dan kad je mene zabolela glava, popio sam tabletu za bolove i čekao da počne emsija. Kad su krenuli da me izvode, znao sam da se nešto desilo, ali nisam mogao ni da pretpotavim da je to. Nikad mu nisam uputio ružnu reč, a pisalo se kako sam ga se odrekao. On je mlađi od mene 11 godina i bili smo razdvojeni, ali se nikad nismo posvađali. Pred rijaliti sam rekao majci da mu pošalje neki dinar da ima - rekao je on. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading