NAKON ŠTO JOJ JE SAOPŠTENA DIJAGNOZA, TEODORA BALZAK DONELA ODLUKU: Javno se obratila Bukiliću, ove reči kidaju dušu!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Balzak se obratila svom izabraniku, Nikoli Bukiliću, pa otkrila šta ih sve čeka.

NAKON ŠTO JOJ JE SAOPŠTENA DIJAGNOZA, TEODORA BALZAK DONELA ODLUKU: Javno se obratila Bukiliću, ove reči kidaju dušu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Teodora Balzak je pre mesec dana napustila rijaliti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

- Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte - otkrila je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak

 

Starleta je otkrila da je pored upale štitne žlezde, otkriveno i da ima problema sa srcem, tahikardijom i nadbubrežnom žlezdom. Imala je i loše rezultate krvne slike, a dodatno je najavila da će biti podvrgnuta raznim ispitivanjima, uključujući i ultrazvuk stomaka.


Teodora je izjavila da je iza sebe imala četiri stresne godine, a trenutno se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama koje uključuju i mogućnost otkazivanja bubrega. Dodatno, primećuje opadanje kose i oticanje glave i nogu.

Ona je, nakon napuštanja Elite, nastavila vezu sa Nikolom Bukilićem, a sada mu je posvetila objavu na Instagramu, koja je mnoge rastužila:

- Ljubavi, pobedićemo sve bolesti i tuge zajedno. U dobrom, kao i u lošem. Ti i ja sami do zvezda - napisala je Teodora, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Balzak, Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading