ISPLIVALA VRELA FOTOGRAFIJA IZ SPAVAĆE SOBE! Teodora i Bukilić u donjem vešu, fanovi se pitaju šta im je ovo trebalo!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Balzak i Nikola Radoičić izazvali su opštu pometnju provokativnom fotografijom.

ISPLIVALA VRELA FOTOGRAFIJA IZ SPAVAĆE SOBE! Teodora i Bukilić u donjem vešu, fanovi se pitaju šta im je ovo trebalo!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija "Elita", Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Međutim, nakon ovog incidenta, Teodora je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Nikolom, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

 

Teodora je otišla u Crnu Goru, kod njega, a onda je odlučila da promeni život iz korena i u 2024. godinu uđe potpuno drugačije. Najpre je posetila frizera, a onda se javno pohvalila finalnim rezultatom.

Kontroverzni par ponovo je šokirao javnost novom fotografijom iz spavaće sobe, gde su pozirali oskudno obučeni, u donjem vešu.

Oni definitivno uživaju u vezi, a gotovo svaki zajednički trenutak dele sa brojnim fanovima na društvenim mrežama, iako mnogi smatraju da je ovaj potez bio nepotreban, odnosno, da valja nešto ostaviti i za svoja četiri zida.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

 

Mnogo se spekuliše da li će se njih dvoje ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i da li će publika ponovo imati priliku da ih posmatra i prati dešavanja njihove ljubavne veze, ali za to ne postoji još uvek zvanična informacija i postoje samo nagađanja na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading