MILAN MILOŠEVIĆ NIKAD ISKRENIJI O TEŠKOM ODRASTANJU: Progovorio o POKOJNOM BRATU, pa priznao "Želim mamu da preselim, tako ću joj produžiti život" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević za Božić otvorio je dušu o životu, pa otkrio planove!

Voditelj "Elite" Milan Milošević nema baš lepa sećanja na praznike jer je u detinjstvu proživljavao pakao s bratom i ocem alkoholičarem, a danas mu se Božić, kako kaže, sveo na dve osobe, ali se raduje što je u situaciji da ugađa majci. On je u prazničnom razgovoru za naš list otkrio i da mu je najveća želja da majku preseli u svoj novi dom ne bi li joj produžio život.

Foto: Privatna arhiva

Milan Milošević Božić


- Ne volim da se prisećam kako sam provodio Badnje veče i Božić u detinjstvu. Mene to ne vezuje za lepe stvari, već za abnormalna pijanstva pokojnog brata i oca. Za mesec dana znalo je mnogo alkohola da cirkuliše kroz našu kuću. A sada su moje nove godine i božićni praznici čarobni. Volim da sve izgleda luksuzno i skupo, ogrebem se za reklamu, volim sebi da ugodim, mami i meni, kao što je trebalo kad sam bio mali. Najviše sam dobijao od mame džempere, čak je i ona neke štrikala, mnogo je lepo štrikala, heklala, sad ne može ništa rukama - ispričao je Milan za Republiku, a zatim se osvrnuo i na to što se nedavno skućio, te otkrio dokle je stigao sa selidbom u novi dom.

 

- U kući u kojoj živi majka ima mnogo vlage. Sve što je dragoceno, a što nije uhvatila vlaga, preneću, mnogo stvari je propalo. I malo slika što sam imao, to je nekako od vlage propalo. Međutim, želja mi je da preselim majku zastalno u novi dom, u Beogradu, teško za sada ide, ali mislim da bih joj tako produžio život. Već sam ušao u novi dom, kiti ko god stigne, ko god dođe zakiti ga. Za sada Nada Obrić i Stoja su najviše para dale. Kako ko dođe, tako vade ljubičaste. Sve sam sam stekao i mnogo, to su sve basnoslovne sume. Zahvaljujući Pinku, kupio sam kuću, ogromna je, izgleda top. Idem gore-dole, trčkaram... Malo pomoću kredita, pa valjda će otplatiti neko. Lično više volim Božić, topao mi je praznik, porodični, nažalost, moja porodica se svela na dve osobe.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

 

Za kraj, voditelj Pinka je istakao i po čemu će pamtiti prethodnu 2023. 

- Po tome koliko nisam imao seks! Na moru je bila baš slaba vajda... Šalim se, pamtiću je po tome što sam se vratio u matičnu kuću jer se nalazim na mestu gde je i trebalo da budem. Naučila me je da ne padam na lepe reči, da slatkorečivost nije slatka nimalo, da je gorka. Shvatio sam da, ako nekoga voliš, to ne znači da ga poznaješ. Nisam razočaran u ljubav, ali u dosta prijatelja, ne mogu ni reći prijatelja, u mnogo ljudi sam se razočarao, na vreme. A na privatnom, mnogo toga mi se dešavalo, mama mi je imala loše zdravstvene faze, razgovori s njom, a lepo, opet samo za posao. Pre nego što sam se vratio na Pink, imao sam razgovor s mamom i otvorila mi je oči o nekim drugim stvarima. Kada sam video da je pogađaju neke stvari, jedva je čekala da se vratim tu gde sam počeo, na taj naš razgovor se nadovezalo mnogo toga iz detinjstva, to ću pamtiti za ceo život.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading