OVO JE ISTINA O MILJANINOM NAPUŠTANJU ELITE: Ukućani nisu imali pojma šta Kulićeva planira sa Zolom!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanin otac, Siniša, se oglasio, pa otkrio zbog čega je njegova ćerka napustila imanje u Šimanovcima jutros.

OVO JE ISTINA O MILJANINOM NAPUŠTANJU ELITE: Ukućani nisu imali pojma šta Kulićeva planira sa Zolom!

Foto: TV Pink

Noć je bila burna za fanove rijalitija "Elite", nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije su delimično potkrepljene fotografijama imanja gde ih nema. Zvanična potvrda još uvek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti.

- Nego, je l' bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru - glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Međutim, došlo je do totalnog preokreta, kada se Miljana Kulić pojavila na strimovima, ali bez Zole. Miljana se vratila, kao da se ništa nije dogodilo, a ukućani su se odmah okupili oko nje, ne bi li saznali šta se dogodilo.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Ona nije želela previše da komentariše, ali je momentalno otišla u rehab, pa krenula da pakuje Zoline stvari, a u tome su joj pomagali i ukućani.

U međuvremenu, za domaće medije oglasio se Miljanin otac, Siniša, koji je otkrio šta on zna o njenim planovima i zašto je zapravo napustila Elitu:

- Ne znamo to ništa, Miljana je danas, četvrtog januara, trebala da ide na kontrolu kod lekara zbog ove tromboze što ima. Mi čekamo rezultate da nam jave, a koliko sam malo pre video na televizoru ona spava. Javili su nam juče da će danas da je vode, vidim da spava verovatno se vratila. Takav je bio dogovor, da ih podsetimo pošto se čujemo sa doktorom koji je načelnik u Beogradu - rekao je Siniša za portal Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading