OVAKO BESNOG ĐEDOVIĆA NIKAD NISTE VIDELI! Nakon posete Anitine majke ne želi da bude u Eliti: Umesto da sam sa Cecom negde... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović pobesneo nakon poseta porodica takmičara "Elite"!

OVAKO BESNOG ĐEDOVIĆA NIKAD NISTE VIDELI! Nakon posete Anitine majke ne želi da bude u Eliti: Umesto da sam sa Cecom negde... (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Takmičar "Elite" Marko Đedović bio je ogorčen nakon poseta porodica pojedinih učesnika ovog rijalitija. Najviše mu je zasmetala poseta Angeline, majke Anite Stanojlović, koja se žestoko posvađala sa njim i najavila mu tužbu.

Đedović je u razgovoru sa Milenom Kačavendom istakao da ga je iznerviralo što se "takve osobe" ekranizuju, te istakao da bi u ovom trenutku više voleo da se provodi sa svojom prijatljicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Danas ne moramo ništa da pričamo. Ko ima oči, sve je video i sve se videlo. Ja bih sad sa Cecom bio negde... Gde ide, ja bih išao... A ja sedim ovde, da slušam ove. Mrš, j*bem ti mamu. Našla da rekne na Pinku nešto. Na Pink došla. Mrš, j*bo vas ker. Došlo vreme da može svako... - rekao je Marko Kačavendi.

Marko se posvađao i sa Stanijom Dobrojević, koja je u "Elitu" ušla da deli poklone, a na to se požalio Jovani Tomić Matoroj.

- Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još je Maji rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj - rekao je Marko.

Đedović je takođe najavio kako će posle praznika početi da komentariše sva dešavanja u rijalitiju u svom stilu i da ga ne zanima da li će zbog njegovih reči pući neka veza ili rijaliti priča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.01.2024 16:24

E,ti si se našao na pogrešnom mestu ; mnogo si se uzvezdio, Đedoviću ! Jako si loš kao osoba, baš si ostrašćen ! Postoji karma i za to tvoje histerisanje, "sve ti smeta - sve ti fali". Najveće negativce BRANIŠ - pa nisi ti pametniji od NARODA...

Daksi

04.01.2024 23:18

Zašto dozvoljavaju da ih ovaj Đedović sve unižava i postavlja se iznad svih? Dao je sebi za pravo da svakoga ponizi. On je običan spletkaroš, zlobni manipulator. Zašto niko nikada njega ništa ne pita? Zašto ne priča o sebi nego komentariše sve redom? Da li je moguće da baš niko ne vidi da je on iskompleksirani ped.r ?! Da mrzi sve živo! Da stalno priča o drugima svoje iskrivljene vetzije da ne bi nikada ništa rekao o sebi?! Pokretno ZLO!

Filumena

05.01.2024 18:10

@Daksi - Najodvratniji lik je Đedović! Taj nema vezu niti je ikada imao. O sebi nikada! Osuđuje, vređa, nipodaštava, pravi se veličina. Umisljena pede...na, ogavan!