KOMPLETNA ISTINA O RAZVODU KAČAVENDE SA BIVŠIM: Otkrivamo ŠOK detalje o POMIRENJU sa Srđanom!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna emisija ,,Porodice Elitnih" donosi šok istinu o takmičarima rijalitija ,,Elita".

U prazničnom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" odlučili smo da uradimo rekapitulaciju svih šokantnih dešavanja. Porodične intrige, suze, smeh, ali i šokantne i oštre reči slušali ste i gledali prethodnih meseci o takmičarima ,,Elite". 

Sada je došlo vreme da se podsetimo šokantnih otkrića u emisiji ,,Porodice Elitnih", koja je voditelj Ognjen Bogdanović uspeo da sazna. 

Uroševa drugarica ga raskrinkala!

Republika

Foto: TikTok printscreen

Sandra Todić

 

Dobrodošli u stan u kom je boravio i Uroš Stanić. On ne znam ni šta je, on je lažni prijatelj. Ispao je bezobrazan, obećao je da neće nešto da uradi, pa je uradio namerno. Lepi Mića i ja smo dobri napolju, zna moje roditelje, dolazio je kod mene na ručak. Ja sam čula da je Uroš prišao Mići i poljubio ga, ja sam mu rekla da to ne radi, jer to radi meni namerno - govori Sandra u emisiji ,,Porodice Elitnih", pa dodala istinu o njegovim roditeljima:

- On nije dao broj od svoje porodice. Kao što priča, njega roditelji nisu izbacili iz kuće, sam je dao otkaz, sve je slagao. On je bio ovde kod mene, kao bubica. On je rekao u svom profilu da ide da rastura brakove.

Kačavenda se miri sa bivšim

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda sa suprugom Srđanom Kačavendom

 

Mi smo se upoznali na jednom porodičnom ručku, pre dvadeset godina, naša deca su se družili od malih nogu. Ona i njen suprug su imali super brak, e sad, kroz taj razvod, nisam učestvovao, jer sam dobar i sa njenim suprugom, rekao sam im da znam da su rođeni jedno za drugo. Nije bilo prevare, oni su porodični ljudi. Mislim da će se njih dvoje pomiriti, oni su vezani, kako se kaže, za ceo život, bez obzira što nisu dve godine u odnosu, ali mislim da je Srđan tu za nju - priča Kačavendin prijatelj u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Aneli je sponzoruša!

Republika

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- Mislim da se zaljubio, ali mi je muka od toga hoće, neće, kao na pijaci. Ona mi je bolja nego on. Ja sam nju nekako i branila, nije loša, ona je verovatno jedna od tih sponzoruša, dobro se bori sa tim. Ona je taj tip žena, koje jure pare. To sa Janjušem neverovatno, sa njim može da propadne samo. Šta da očekuješ od jednog kockara? -  govori Jasmina u emisiji ,,Porodice Elitnih".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading