OTKRIVAMO! Evo ko je večeras STRUČNI ŽIRI u Elitoviziji, NJEGA niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

29.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ko su članovi stručnog žirija na ,,Elitoviziji".

OTKRIVAMO! Evo ko je večeras STRUČNI ŽIRI u Elitoviziji, NJEGA niko nije očekivao!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti šou “Elita” je postao jedan od najgledanijih programa na televiziji, a njegova popularnost je dodatno porasla kada je objavljeno da će stručni žiri “Elitovizije” činiti Dejan Milićević, David Dragojević, Dejan Dragojević i Miki Đuričić.

Dejan Milićević, poznat kao jedan od najboljih fotografa u regionu, donosi svoje umetničko oko i stručnost u žiri. Njegova sposobnost da vidi lepotu u svakodnevnim situacijama i ljudima će biti od velike koristi u ocenjivanju takmičara.

David Dragojević, poznat po svom učešću u različitim rijaliti programima, donosi svoje iskustvo i razumevanje dinamike rijaliti šoua. Njegova sposobnost da razume i poveže se sa takmičarima će biti ključna u donošenju odluka.

Foto: TV Pink/printscreen

Stručni žiri na Elitoviziji

 

Dejan Dragojević, brat Davida Dragojevića, takođe donosi svoje rijaliti iskustvo u žiri. Njegova sposobnost da ostane miran i objektivan u najtežim situacijama će biti od velike vrednosti u ocenjivanju takmičara.

Miki Đuričić, još jedan veteran rijaliti šoua, donosi svoju jedinstvenu perspektivu u žiri. Njegova direktnost i iskrenost će sigurno doneti novu dimenziju ocenjivanju.

Svaki član žirija donosi svoju jedinstvenu perspektivu i stručnost, što čini “Elitoviziju” jednim od najuzbudljivijih i najinovativnijih rijaliti šou programa na televiziji. Gledaoci širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj talentovani žiri snaći u novoj sezoni “Elita”.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
haha

30.12.2023 01:28

DEJAN I MIKI DNO DNA MIKI PITA ANELI STA JE POKAZALA I STA CE POKZAT HAHAHABOZE STA TO ON POKAZA ZA SVE OVE GODINE U RIJALITIM, MI GLEDAOCI SMO SAMO VIDELI SEX SA NADEZDOM, CEO RIJALITI PRESPAVAO, LOMIO INVENTAR, VREDJAO UCESNIKE IMAO JE SRECE STO SE NASLA JEDNA SLEPA PA SE OZENIO

Mister Bin

30.12.2023 07:37

Ova ulicarska elita ima i elitni ziri. Jedino cast Dejanu Milicevicu. Ali i on je nisko pao kada je seo da onog podmuklog svinjara iz Kupinova i ovog konvertita sto klanja. Strasno dokle su ovu zemlju doveli zli ljudi. Usput, ovaj cetvrti je tu bio fikus. Naravno, to sve sa gomilom price, sa voditeljkom koja svoj nedostatak obrazovanja nadoknadjuje mlacenjem rukama, u ekstravagantnoj haljini ipak nije mogla da sakrije praziluk. Gomila netalentovanih ucesnika koja peva van tona.... na sceni... govori polusvetu da svaka susa moze biti zvezda. Jadna ova zemlja.