JANJUŠEV BRAT JE GODINAMA TRPEO MALTRETIRANJE! Mihajlov drug progovorio o PROBLEMIMA za koje NIKO NIJE ZNAO, da se naježiš

Autor:

Zadruga

29.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailov drug za naš portal otkriva da su mladom Janjuševiću nekoliko puta obijali automobil ispred stana gde je živeo i ostavljali mu preteće poruke, ali da se nekako nosio sa svim tim.

JANJUŠEV BRAT JE GODINAMA TRPEO MALTRETIRANJE! Mihajlov drug progovorio o PROBLEMIMA za koje NIKO NIJE ZNAO, da se naježiš

Foto: printscreen/twitter.com

Brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša Mihailo Janjušević sahranjen je u sredu nakon što se ubio u svom stanu u Beogradu.

Prerana smrt šokirala je, kako njegove najmilije tako i sve koje su ga poznavali, pre svega zbog toga što niko nikada nije mogao ni da posumnja da bi tako nešto uradio.

Foto: Instagram.com

Mihailo Janjušević ničim nije nagoveštavao da bi mogao da presudi sebi, tvrdi prijatelj

Za Republiku progovorio je prijatelj pokojnog Janjuševića koji se s njim družio pre nekoliko godina, u vreme kada je trpeo veliko maltretiranje, pre svega zbog brata Marka, koji je poznat.

- Još dolazim sebi otkako sam saznao za Mihajlovu smrt. Mihaila sam dobro poznavao, konstantno smo se družili u periodu dok nije bio poznat na društvenim mrežama. Vest da se obesio me dodatno potresla jer on nikad nije delovao kao slabić koji bi digao ruku na sebe. Bio je nasmejan, veseo, zbijao je šale s drugima, iako nije imao veliki krug prijatelja oko sebe. Pored svega što mu se dešavalo, bio je pozitivan, nikad ni u šali nije rekao da bi se ubio - priča nam sagovornik koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime da bi nam objasnio dalje u tokom razgovora kroz šta je tačno prolazio:

- Žalio mi se u nekoliko navrata da su mu obijali automobil ispred stana gde je živeo, da je zaticao preteće poruke, da su ga vređali jer je odlučio da bude drugačiji. Kasnije je postao aktivan na društvenim mrežama, pokazivao je istrenirano telo, postao viralan, što nije nikakav greh. Mala sredina kakvo je Prijepolje nije mogla da prihvati njega takvog kakav je, a ni s porodicom nije bio u najboljim odnosima. Koliko znam, s braćom nije bio preterano blizak, kad sad malo bolje razmislim, ko zna šta se u njemu sve nakupilo, pa je uradio šta je uradi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading