POSLEDNJE OGLAŠAVANJE POKOJNOG MIHAILA: Ovako je govorio o Janjuševom boravku u "Zadruzi" i njihovom SUKOBU!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušev najmlađi brat Mihailo u nedelju je izvršio samoubistvo, a ovako je nekad govorio o bratovom učešću u rijalitiju i navodnoj svađi koju su imali njih dvojica!

POSLEDNJE OGLAŠAVANJE POKOJNOG MIHAILA: Ovako je govorio o Janjuševom boravku u "Zadruzi" i njihovom SUKOBU!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu. 

Inače, u medijima se već duži vremenski period pisalo o tome da Janjuš i njegovi najmlađi brat Mihailo nisu u dobrim odnosima, a da je problem nastao zbog Markovog boravka u rijalitiju "Zadruga". Po tom pitanju Mihailo se pre par meseci oglasio na društvenoj mreži i odlučio da zatvori temu i sve spekulacije koje se tiču učešća njegovog brata u rijalitiju. 

Republika

Foto: republika, Instagram

Mihailo Janjušević sahrana

Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - pisao je tada Mihailo.

Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - dodao je tada Janjušev brat.

Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - zaključio je tada Mihailo.

Republika

Foto: instagram.com

Poslednje oglašavanje pokojnog Mihaila povodom Janjuševog boravka u rijalitiju i njihovom odnosu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading