STARLETU SLOMILO SAMOUBISTVO JANJUŠEVOG BRATA! Potresno pismo Nataša Šavije: Moramo da se držimo ZAJEDNO!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta izjavila saučešće Janjuševoj porodici, pa se obratila narodu Srbije!

STARLETU SLOMILO SAMOUBISTVO JANJUŠEVOG BRATA! Potresno pismo Nataša Šavije: Moramo da se držimo ZAJEDNO!

Foto: Instagram

Vest o samoubistvu Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla region. Mnoge javne ličnosti uputile su saučešće Janjuševoj porodici, a na društvenoj mreži Instagram oglasila se i starleta Nataša Šavija.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Šavija je prvo izjavila saučešće Janjuševoj porodici, a potom se osvrnula na stanje u našem društvu.

- Duboko saučešće Janjušu i njegovoj porodici. Nema tih reči koliko mi je žao i šta im uopšte reći za utehu. Jaki dobri, drži se. Svi smo uz tebe. Ako bilo šta treba, tu sam, ali šta ja tu mogu i da uradim, uostalom... Mislim na tebe i budi jak kao i uvek... Svi saosećamo sa tobom, a ja plačem svako malo otkad sam čula - započela je Šavija, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Šavija izjavila saučešće Janjušu

- Ljudi, ja ne mogu, a da ne kažem da smo mi kao narod toliko posrnuli... Narod poznat kao "NAROD S DUŠOM". Tako mala država, a koliko kvaliteta, sportista, naučnika... Jeste primetili koliko samoubistava, nasilje, mržnje ima? A posebno u ovoj godini. To je jezivo! Moramo da se držimo zajedno, zaboga... Osmeh, lepa reč, ljubaznost upućen nekom ništa ne koštaju, a digli bi "vajb" cele nacije, kad bi svi tako razmišljali... - dodala je Nataša.

Republika

Foto: Instagram.com

Šavijino otvoreno pismo

- Koliko se ja ozarim kad mi se neko smeje i kad me nasmeje, a ja pre toga u nekom bedaku užas. I odmah mene napuni pozitivom, tako i ja nekog prenesm itd. Pozitiva i negativa se prenose kao virus, verujte mi. Da se mrzimo je poslednje što nam treba! Izvinjavam se na još jednom mom pismu, ali me pogađa sve što se dešava.

Republika

Foto: instagram.com/

Nataša Šavija

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading