"ČEKAJU TE MAJKA I OTAC, ALI TI SE VIŠE NEĆEŠ VRATITI!" Janjuševo obraćanje pred odlazak u porodični dom LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obistinila se najveća noćna mora Marka Janjuševića Janjuša.

"ČEKAJU TE MAJKA I OTAC, ALI TI SE VIŠE NEĆEŠ VRATITI!" Janjuševo obraćanje pred odlazak u porodični dom LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Pronađen je mrtav Mihailo Janjušević, brat poznatog rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša. Mediji prenose da se sumnja da je Mihailo izvršio samoubistvo, što je izazvalo šok i tugu među prijateljima i porodicom.

Policija je preuzela slučaj i naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Prijatelji i porodica su od petka pokušavali da stupe u kontakt s Mihailom, nakon što se nije pojavio na poslu. Njegov prijatelj je, uz pomoć predsednika stanara, otišao u njegov stan gde je zatekao tužnu scenu.

Janjuš je hitno izveden iz "Elite", nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a on ni sada ne dolazi sebi od šoka. Ponovo se oglasio putem Instagram profila, pa otkrio da večeras ide u porodični dom, gde se Mihailo nikada neće vratiti:

- Brate moj, večeras idemo našoj kući kod majke naše i oca i brata..oni te, lepoto moja, čekaju.. ali se više nećeš vratiti u ovaj grad - napisao je Janjuš.

 

 

Kontaktirali smo Janjuša, a sudeći po tišini, zaključili smo da je Janjušević u tom momentu bio sam:

- Hvala za svako saučešće. Sta da vam kazem, kako mogu da budem. Ništa se još ne zna za sahranu, biće svi obavešteni, za sad ne mogu ništa više da kažem, čekamo i mi. Oprostite mi molim vas, baš sam van sebe - rekao je Marko za Republiku, koji je bio u stanju šoka kada smo ga pozvali, jedva je izustio ove reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading