JANJUŠ OTKRIO DETALJE SAHRANE POKOJNOG BRATA MIHAILA: Prvi put progovorio o porodičnoj tragediji, ovo ga IZJEDA!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku, Marko Janjušević Janjuš govorio o samoubistvu brata Mihaila, pa otkrila detalje sahrane.

JANJUŠ OTKRIO DETALJE SAHRANE POKOJNOG BRATA MIHAILA: Prvi put progovorio o porodičnoj tragediji, ovo ga IZJEDA!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Pronađen je mrtav Mihailo Janjušević, brat poznatog rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša. Mediji prenose da se sumnja da je Mihailo izvršio samoubistvo, što je izazvalo šok i tugu među prijateljima i porodicom.

Policija je preuzela slučaj i naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Prijatelji i porodica su od petka pokušavali da stupe u kontakt s Mihailom, nakon što se nije pojavio na poslu. Njegov prijatelj je, uz pomoć predsednika stanara, otišao u njegov stan gde je zatekao tužnu scenu.

Mihailo Janjušević je, pored posla u firmi, bio aktivan kao model i često je delio svoje fotografije i snimke na društvenim mrežama. Međutim, pre nekoliko dana, Mihailo je obrisao sve svoje slike na Instagramu, ostavljajući samo jedan selfi iz lifta, bez ikakvog opisa.

Republika

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuša su izveli iz "Elite", pa mu saopštili vest o preminulom bratu, a on se, po prvi put, oglasio za Republiku i otkrio šta ga je sačekalo po napuštanju rijalitija. Kontaktirali smo Janjuša, a sudeći po tišini, zaključili smo da je Janjušević u tom momentu bio sam:

- Hvala za svako saučešće. Sta da vam kazem, kako mogu da budem. Ništa se još ne zna za sahranu, biće svi obavešteni, za sad ne mogu ništa više da kažem, čekamo i mi. Oprostite mi molim vas, baš sam van sebe - rekao je Marko za Republiku, koji je bio u stanju šoka kada smo ga pozvali, jedva je izustio ove reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading