OBEZBEĐENJE STIGLO PO JANJUŠA, VREME JE DA SAZNA ISTINU O SMRTI ROĐENOG BRATA: Zadrugar hitno izveden!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je napustio Elitu.

OBEZBEĐENJE STIGLO PO JANJUŠA, VREME JE DA SAZNA ISTINU O SMRTI ROĐENOG BRATA: Zadrugar hitno izveden!

Foto: TV Pink

Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo u 27. godini.

Kako se ranije pisalo, on sa Markom, učesnikom "Elite", godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru. Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Kako je krenuo lajv na Pinku, obezbeđenje je momentalno stiglo po Janjuša i izvelo ga sa imanja u Šimanovcima, kako bi mu saopštili tužnu vest, o smrti rođenog brata.

Iako nisu komunicirali, definitivno će ova vest slomiti Janjuša, koji ni ne sluti šta se dogodilo, pa je mirno napustio Elitu, kada je obezbeđenje došlo po njega.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - govorio  je Janjušev brat za medije.

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - rekao je Mihailo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading