PROCURILE NOVE INFORMACIJE O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Potpuni PREOKRET, čeka se OVAJ ključan dan!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić objavio najnovije vesti!

PROCURILE NOVE INFORMACIJE O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Potpuni PREOKRET, čeka se OVAJ ključan dan!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik pete sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić, odlučio je da započne potpuno novi životni put, a to je nedavno potvrdio i svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama. Naime, Slavnić je svojim pratiocima na Instagramu poželeo dobro jutro uz fotografiju koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Na slici se mogao videti preobraženi Zvezdan, koji je posvetio vreme i trud radu na svom fizičkom izgledu.

Slavnić je odlučio da promeni svoje navike i posveti se zdravijem načinu života, što je naišlo na brojne pozitivne reakcije njegovih fanova. Posle gostovanja u emisiji kod Osmana Karića, gde je otvoreno govorio o svojim životnim izazovima i odlukama, Zvezdan je odlučio da preduzme konkretne korake ka pozitivnim promenama.

Foto: TikTok Printscreen

Zvezdan Slavnić TikTok

 


Jedna od ključnih tema razgovora sa Osmanom Karićem bila je Zvezdanova borba sa zavisnošću. Slavnić je istakao da je ponosan na sebe jer je uspeo da se izbori sa izazovima koje je život postavio pred njega. Njegova iskrenost i otvorenost o ovoj temi naišla je na veliku podršku i razumevanje kod publike.

Pored toga, Zvezdan je u emisiji podelio i svoje planove za budućnost, ističući važnost svoje ćerke i želju da se posveti porodici. Ova iskrenost i otvorenost o ličnim temama dodatno su približile Slavnića njegovim fanovima, koji su mu pružili podršku u novom životnom poglavlju.

- Ponosan sam na sebe u zadnjih pet meseci jer nisam ušao u kladionicu i nisam seo za rulet. Meni se to dogodilo u hodu i ponosan sam što sam osetio tlo pod nogama. Znači mi moj odbos sa Sarom, mislim da i nije trebalo da se pogoršava.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Nadam se da imaš veliku podršku ćerkem drago mi je da si se smirio. Shvatam te u potpunosti, moraš da živiš za svoju ćerku - rekao je Osman.

- Samo kažem da je to neki vid zavisnosti, velika je to stvar, a u hodu sam to uradio. Ne pravim više probleme - rekao je Zvezdan.

- Želim ti da se ostvariš u svemu i da imaš još jedno dete - rekao je Osman.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

 

Zvezdan Slavnić je svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama pokazao da je spreman za nove izazove i da je posvećen radu na sebi. Njegova iskrenost i otvorenost o ličnim temama naišle su na veliku podršku i razumevanje kod njegovih fanova, čime je još jednom potvrdio svoju autentičnost i spremnost da se suoči sa životnim preprekama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bilo

27.12.2023 13:03

Picketina mala