KAČAVENDA NAPUŠTA ELITU ZBOG SUĐENJA SA ANOM: Otkriven tačan datum suočavanja bivših prijateljica!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva podelila najnovije informacije!

KAČAVENDA NAPUŠTA ELITU ZBOG SUĐENJA SA ANOM: Otkriven tačan datum suočavanja bivših prijateljica!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ST-V.Lukic

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić na Instagram profilu nedavno je objavila je zvaničan papir iz suda da je podnela dve privatne krivične tužbe protiv Milene Kačavende i Marka Đedovića. Ana je prethodnih nedelja najavljivala da će protiv Milene i Đedovića podneti tužbe, zbog reči koje su uputili njoj i izneli mnoge tvrdnje o životu Ćurčićeve. Želeći da istera pravdu, Ana je odlučila da se pozabavi privatnim tužbama, što je i objavila na društvenoj mreži Instagram. 

Ana se danas oglasila putem svog profila na Instagramu i podelila fotografiju na kojoj piše tačan datum suočavanja sa Milenom Kačavendom. Milena će petog marta morati da napusti imanje u Šimanovcima kako bi se odazvala na poziv suda i suočila se sa svojom bivšom prijateljicom Anom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurči objava na Instagramu

Podsetimo, po ulasku u rijaliti ,,Elita 7" Kačavenda i Đedović izneli su niz komentara na račun života Ane Ćurčić. Ona se vrlo često oglašavala želeći da demantuje, a sada je odlučila da se sa Đedovićem i bivšom kumom nađe na sudu. 

Inale, Ana i Milena su ranije bile jako dobro drugarice i tokom boravka Ćurčićeve u "Zadruzi 6" Kačavenda je sve vreme u medijima zastupala Anu i iznosila razne detalje o njenom privtnom životu, ali se njoj to nije dopalo kad je izašla iz rijalitija, pa na njihovo prijateljstvo stavljena tačka i započet je ozbiljan rat na društvenim mrežama, ali i u medijima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
HAHAHA

17.12.2023 16:21

Ispalice se isto kao i sa Marnkovicem !