ŠA NE PRESTAJE DA TERORIŠE MIONU: Zalupio joj vratima pred nosom, ljubavnicu pravi NAJVEĆOM JADNICOM!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u stine sate zatresla je Šimanovce!

ŠA NE PRESTAJE DA TERORIŠE MIONU: Zalupio joj vratima pred nosom, ljubavnicu pravi NAJVEĆOM JADNICOM!

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša iako su tek pre par dana zvanično ušli u vezu imaju jako burne svađe od kojih se tresu zidovi imanja u Šimanovcima. Pošto su pre dva dana imali jako buran sukob, tokom kojeg je Ša urlao i plakao na sav glas, mnogi su se ponadali da ćena neko vreme par da pauzriaju sa raspravama, ali do toga nije došlo, pa se već danas desilo novo prepucavanje. 

Oni su se nakon emisije "Pretres nedelje" ponovo žestoko posvađali, a mlada pevačica je svom 20 godina starijem dečku zapretila i poručila da mu je ovo poslednja šansa jer će ga nakon iste scene ostaviti i staviti tačku na njihovu ljubavnu priču. 

- Napušavaš me bez razloga, meni si vratima zalupio ispred nosa - govorila je ona. 

Molim te uđi. Hladno je - kazao je Ša.

- Neću da uđem. Nikada me niko nije tako ponizio. Ne znam kako ovo da nazovem. Tri noći ovo radiš. Budeš li još jednom uradio ovo, to će biti to - poručila je Miona.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksića Ša

Njih dvoje su nakon toga nekako uspeli da smire strasti i prestanu da se svađaju. Mnogi učesnici kao i pratioci rijaltiija na društvenim mrežama komentarišu da reper i njegova devojka imaju previše burne rasprave jer su tek nekoliko dana u ljubavnom odnosu, a da li će tako funkcionisati u nastavku rijalitija i da li će Nenad ozbiljno shvatiti njenu pretnju da će ga ostaviti, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading