OGLASILA SE PRVA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ivana uputila jasnu poruku, dok on pravi skandale - reper bi zbog ovoga ODLEPIO!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanule vruće fotke, pogledajte šta je radila Ivana dok se Nenad svađa sa Mionom!

OGLASILA SE PRVA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ivana uputila jasnu poruku, dok on pravi skandale - reper bi zbog ovoga ODLEPIO!

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Sinoć je tokom emisije "Specijal" došlo do žestoke svađe između Miona Jovnović i Nenada Aleksića Ša, zbog koje je reper doživeo omračenje i počeo da urla iz sveg glasa po kući odabranih. 

Ša je poludeo jer je Miona na njega povisila ton, pa je Marku Đedoviću kukao kako ona želi namerno da pravi haos sa njim i da imaju svađe kako bi bili glavna tema u rijalitiju, a Marko u to nije verovao i poručio je Ša da je mlada pevačica odlepila za njim i da je jako zaljubljena. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša svađa

Dok su njih dvoje pravili haos, reperova prva supruga Ivana, bila je u kafani sa prijateljima i to u nikad izazovnijem izdanju. Ona je danas podelila fotke iz sinoćnog provoda i svojim pratiocima pokazala da je za nju nedelja veče bila jako zabavna, iako njenom bivšem suprugu nije bila ni nalik tome. 

Ivana je prvo pozirala u ogledalu u provokativnoj crvenoj haljini, koja je isticala njenu savršenu liniju, a onda se iz jedne kafane u centru Beograda snimila kako peva pesmu "Tako mlada" koju u originalu izvodi Tanja Savić. 

Mnogi su primetili da ona nikad lepše nije izgledala, a kako joj je haljina imala duboki dekolte, pa su njene grubi bile u prvom planu.  Iako je već pršlo nekoliko godina otkako su se njih dvoje dvoje razveli i stavili tačku na svoju dugogodišnju ljubavnu priču, ipak mnogi smatraju da Nenadu Aleksiću Ša ne bi bilo svejedno kad bi ugledao ovaj prizor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.12.2023 05:12

iVANA....SVAKA TI ČAST NA SVEMU DO SADA...BILA SI UVEK DŽEK...U SVAKOM POGLEDU SI DOKAZALA DA TI JE NENAD BITAN, A NE SVE ONO ŠTO UZ NJEGA IDE...HVALA TI