ĐEDOVIĆ OBELODANIO DETALJE UGOVORA: Ovo je istina o braku Ša i Vanje!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko obelodanio šok informacije koje mu je reper govorio kad su se čuli preko telefona!

ĐEDOVIĆ OBELODANIO DETALJE UGOVORA: Ovo je istina o braku Ša i Vanje!

Foto: ST/Dragan Kadić,Republika

Marko Đedović sinoć je bio jedan od sagovornika voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru" tokom emisije "Specijal". Marko je govorio o aktuelnim ljubavnim parovima iz kuće odabranih, a poslebno o Nenadu Aleksiću Ša i Mioni Jovanović, koji su pre nekoliko dana zvanično stupili u vezu i zaboravili na svoje partnere iz spoljnog sveta. 

Đedović ne krije da mu je drago što je Ša uspeo da se oporavi od emotivnog brodoloma koji je imao sa Vanjom Ignjatović i što se ponovo zaljubio i deluje mu u tome jako srećno. Marko je takođe otkrio nešto što gledaoci do sad nisu znali, a to su detalji njegovog razgovora sa Ša, pred početak "Elite", nakon čega je reper odlučio da potpiše ugovor. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović Elita

- On kad je ušao, disao je kao ker, sad je dobar, kakav je bio. Mene je Ša zvao jednom u tri ujutru, dok smo bili napolju. Tada mi je rekao istinu o braku sa Vanjom. Dan nakon toga otišao je i potpisao ugovor za Elitu. Rekao da je Vanja s njim bila zbog pratilaca i da mu je sama to rekla u toku svađe. Postoji priča i za stan, o kojoj ja sad neću, ali je vrlo sumnjiva, a i sami ćete moći da zaključite zbog čega. Njemu je i majka poručila da se razvede - govorio je Marko Đedović. 

On je takođe otkrio da je te noći kroz razgovor pokušao da osveti repera koji se uopšte nije osećao dobro, a sledećeg jutra Ša je posetio zgradu televizije Pink i potpisao ugovor za ulazak u "Elitu". 

Inače, poznato je da mnogi nisu verovali u brak repera i mlade tiktokerke, jer su smatrali da se previše rano desio, a od samog početka se spekulisalo da je ona sa njim samo zbog popularnosti i da taj odnos neće potrajati. Izgleda da su nagađanja ljudi na društvenim mrežama bila ispravna, pa su se vrlo brzo nakon svadbe njih dvoje posvađali i razišli, a iako je reper govorio na ulasku u "Elitu" da će da se bori za ljubav svoje još uvek zakonite supruge, priču je promeni čim je bacio oko na Mionu, pa je i podneo papire za razvod. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading