ANELI DOBILA GUŠENJE, JANJUŠ ODMAH PRITRČAO U POMOĆ! Ahmićeva u strahu zbog veze sa njim, ne zna kako će pogledati porodicu u oči!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić priznala je Marku Janjuševiću Janjušu šta je muči, on na sve načine pokušao da je umiri.

ANELI DOBILA GUŠENJE, JANJUŠ ODMAH PRITRČAO U POMOĆ! Ahmićeva u strahu zbog veze sa njim, ne zna kako će pogledati porodicu u oči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali su težak dan u "Eliti", s obzirom da mu je ona priznala kako se bori sa napadima anksioznosti, koje godinama ima, ali sve češće izlazi na kraj sa tim.

Janjuš je pokušavao da je uteši i stavi joj do znanja koliko mu je ona bitna i da neće dozvoliti da joj bilo šta zasmeta ili je poremeti, a ona je zaplakala i zamolila ga da izađu na vazduh, jer je sve, kako sama kaže, guši:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

 

- Ne interesuje me ni jedna osoba osim tebe - rekao je Janjuš.

- Steže me i guši - rekla je Aneli.

- Ja neću da odustanem od tebe. Vidim da si nervozna i neraspoložena. Samo me malo slušaj molim te. Ja nemam nikoga osim tebe ovde. Nikada nikoga nisam prihvatio kao sada tebe. Sve ćemo da tražimo da ti bude lakše - rekao je Janjuš.

- Fali mi Nora, a i odjednom mi se desi tako nešto. Počne mi se svašta u glavi motati. Guši me ovde - rekla je Aneli.

- Od kada imaš to? - pitao je Janjuš.

- Godinama, pet zadnjih godina. Uhvati me tako - rekla je Aneli.

- 'Ajde odmori malo, sve razumem - rekao je Janjuš.

- Hajde malo da prošetamo na vazduh - rekla je Aneli.

Podsetimo, Aneli je juče šapnula Janjušu da se plaši da se ne sazna, u slučaju da ostane u drugom stanju, a čini se da intenzivno rade na tome. Nije isključeno da učesnicu Elite upravo to muči i da već sada sumnja da je trudna, te ne zna kako to da saopšti porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading