ŠA PRETVARA MIONIN ŽIVOT U PAKAO: Urla, plače i histeriše u cik zore, kroz ovaj TEROR prošla je i Vanja!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama u kući Odabranih!

ŠA PRETVARA MIONIN ŽIVOT U PAKAO: Urla, plače i histeriše u cik zore, kroz ovaj TEROR prošla je i Vanja!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je tokom emisije "Specijal" došlo do žestoke svađe između Miona Jovnović i Nenada Aleksića Ša, zbog koje je reper doživeo omračenje i počeo da urla iz sveg glasa po kući odabranih. 

Ša je poludeo jer je Miona na njega povisila ton, pa je Marku Đedoviću kukao kako ona želi namerno da pravi haos sa njim i da imaju svađe kako bi bili glavna tema u rijalitiju, a Marko u to nije verovao i poručio je Ša da je mlada pevačica odlepila za njim i da je jako zaljubljena. 

Neću više to Marko ne mogu da izdržim da mi se ku*či tu. Non stop mi ljubomoriše, da ja pravim debila od sebe, ne vole ovde kad si dobar. Ja sam pobegao od maltretiranja psihičkog, od muke sam pobegao, jedva sam živ ostao. Podrži me nemoj da mi se dereš - urlao je Ša. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša

On se nakon toga sa Mionom suočio u spavaćoj sobi, gde je nastavio da ima svoj napad histerije, a u jednom trenutku je počeo i da plače, zbog čega je ona pala na kolena ispred njega i počela da ga moli da se smiri i da razgovaraju u krevetu, što ju je i poslušao nakon dužeg ubeđivanja. 

- Bolje da se ugrizem za jezik, nego da kažem šta mislim. Je l' moguće da si ti toliko bolestan.? Kakve ti teorije zavere praviš, ja ću sad da zaćutim, videćeš da će ti biti krivo za par minuta, tako da bolje idi da spavaš. Ajde je l' možeš da sedneš? Molim te se saberi i stani - ponavljala je Miona dok nije umirila repera.

Na društvenim mrežama pratioci rijalitija bili su zgroženi ovim ponašanjem, a komenati da Mioni pravi pakao od života i da se Vanja spasila ovog terora kroz koji se sigurno prolazila u četiri zida bili su jako česti. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.12.2023 12:35

Šta je tražila, to je i dobila!!! Mada nije to sve, dobiće i gore!!!