SKANDAL! Miona i Ša prave BEBU u Eliti, spremna da mu RODI naslednika!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se glasine da je Miona Jovanović trudna sa Nenadom Aleksićem Ša.

SKANDAL! Miona i Ša prave BEBU u Eliti, spremna da mu RODI naslednika!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari Elite Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom koja je započela u rijalitiju "Elita". Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem reper strasno grli Mionu, a potom se spušta da joj poljubi stomak, podstičući spekulacije da je možda u drugom stanju. Ovaj gest izazvao je lavinu komentara i širenje glasina o mogućoj trudnoći Mione Jovanović.

 

Nenad Aleksić Ša nedavno je javno potvrdio svoju vezu sa Mionom, ističući koliko mu ona znači. U razgovoru sa Milanom, Ša je potvrdio da su zvanično u vezi, ali nije želeo da otkriva detalje o tome koliko dugo traje njihova romansa. Ipak, istakao je da mu je Miona dosta pomogla i da je, nakon početnih simpatija, njihova veza krenula lagano napred.

- Jeste li sad zvanično u vezi? -pitao je Milan.

- Jesmo - rekao je Ša.

- Od kada to traje? - pitao je Milan.

- Ja sam pokušavao da spasim nešto što se spasiti ne može i ne bih voleo da iznosim neke detalje. Bilo je tu simpatija od početka i dosta mi je pomogla. Kada sam se prepustio, krenulo je da ide lagano. Nisam povukao papire za razvod iako sam bio na suđenju - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita

 

- Ošašavio me je - rekla je Miona.

Miona je dodala da ju je Ša osvojio, dok je on priznao da nije povukao papire za razvod iako je bio na suđenju. Njihov odnos izazvao je brojna pitanja i komentare javnosti, ali čini se da ova romansa i dalje intrigira mnoge.

Snimak na kojem Ša ljubi Mionin stomak odmah je pokrenuo spekulacije o mogućoj trudnoći, ali zvanične potvrde još uvek nema. Ipak, ova situacija dodatno je zagolicala maštu javnosti i pokrenula raspravu o tome šta budućnost može doneti za ovaj par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading