ZVANIČNA ODLUKA PINKA: Zbog prekida emisije "Nominacije", produkcija menja SVE u "Eliti"

Autor:

Zadruga

10.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta će se večeras dogoditi umesto najavljene emisije "Izbacivanje"!

ZVANIČNA ODLUKA PINKA: Zbog prekida emisije "Nominacije", produkcija menja SVE u "Eliti"

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Nominacije". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi takmičari birali između Lejdi Di i Lazara Čolića Zole, ovonedeljnih potrčaka Marka Đedovića. Međutim, kako je Miljana Kulić cele noći pravila haos, a pred kraj su i ostali takmičari pobesneli, voditeljka je napustila emisiju i niko od učesnika nije bio nominovan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Ivana Šopić napušta emisiju "Nominacije"

Zbog toga što se nominacije nisu završile, Veliki šef je doneo ključnu odluku. Naime, tokom emisije "Premijera - Vikend specijal" pojavila se najava za večeras. Umesto emisije "Izbacivanje", desiće se emisija "Elita specijal". Kao i u prošlim specijalima, voditeljka Ana Radulović če ugostiti osobe bliske rijaliti učesnicima, koje će komentarisati aktuelna dešavanja, a voditelj Darko Tanasijević ulaziće na imanje, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pink najavio emisiju "Elita specijal"

Podsetimo, besna Miljana Kulić više puta je polivala Zolu. Zbog ovoga je trajao haos tokom cele emisije, a voditeljka je u jednom trenutku donela drastičnu odluku. Koristila je jogurt, pa potom svog bivšeg dečka "sprala" šerpom koju je napunila vodom. Kulićeva nije želela da se smiri, pa je nastavila da pravi haos i najavila torturu Zoli.

Ovo je teč početak, za sve ono što mi je radio! - poručila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos Miljane Kulić i Zole

U jednom trenutku, Kulićeva je uzela kečap, a Nenad Macanović Bebica je pokušao da je spreči.

Nemoj to da radiš, Miljana! Poslušaj me! - govorio je on.

Čak je i Bojana Pavlović skočila da odbrani Zolu, te se suprotstavila svojoj prijateljici Miljani. Zbog ovoga je ušla u sukob sa Nikolom Jovanovićem Predsednikom. Međutim, ni ovo nije sprečilo Miljanu u njenoj nameri da urniše Zolu. Kulićeva mu nije dozvolila da spava, te ga je polivala i dok je ležao na garnituri, a posebno se fokusirala na njegove patike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Cilka

10.12.2023 17:37

Namestaljka da bi Djedovic Jos bio vodja

vesna

11.12.2023 08:34

@Cilka - Kako vam ljudi vise ne dosadi ta teorija zavere….te se Dalila i Dejan dogovorili,te se Matora i ova njena dogovorile, pre toga Curcic i Zvezada, a sada ova budalastina ?! P.S. Poremecena osoba je celu noc sabotirala emisiju i bio je logican sled da Ivani pukne film i napusti emisiju !!!

Gile

10.12.2023 18:46

Miljana pobesnela jer je nece ni Zola ni Bebica, zato divlja, lomi, baca, vredja. Cak je i od jedne Miljane tako nisko da moli za onu stvar i ne preza pa koji god od te dvojice jadnika pristane. Ovo je bas strasno za gledati, i opet joj tolerisu umesto da je posalju na lecenje.

JA

11.12.2023 08:29

@Gile - Tuzno, a istovremeno i iritantno je gledati sta jedna ozbiljno poremecena osoba moze da radi, a da ne bude izbacena ili barem kaznjena! O tome da narusava ugled kuce u kojoj je ,da i ne ricamo .Prosto ne mogu da verujem da im ona donosi neke silne pare i da je zbog toga drzi bez obzira na posledice ?! Licno, prestajem da gledam i samo citam portale o dogadjanjima u rijalitiju !!!