SJAJAN POTEZ PARTIZANA! Osnovcima BESPLATAN ulaz na utakmicu!

Autor:

Sport

10.12.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli časte najmlađe pristalice.

SJAJAN POTEZ PARTIZANA! Osnovcima BESPLATAN ulaz na utakmicu!

Foto: KK Partizan.rs

Košarkaši Partizana u ponedeljak, 11. decembra, od 20 časova dočekuju Studentski centar Derbi u 11. kolu AdmiralBet ABA lige.

Na ovom meču, crno-beli su za sve učenike osnovnih škola obezbedili besplatan ulaz.

Jedino što je potrebno, jeste da mališani na ulazima pokažu đačku knjižicu, pasoš ili neki drugi dokument koji potvrđuje njihov identitet i godine.

Izabranici Željka Obradovića u duel s Podgoričanima ulaze posle tri uzastopna trijuma u Areni, pošto su bili maksimalni pred grobarima protiv Monaka, Panatinaikosa i Olimpije iz Milana.

Foto: Starsport

 

Zbog tih uspeha, crno-beli su sada na bilansu od sedam pobeda i šest poraza, pa zauzimaju visoku šestu poziciju na evroligaškoj tabeli.

S druge strane, Partizan je već izgubio tri utakmice u regionalnom takmičenju, pa bi svaki naredni kiks mogao da ih košta čak i osvajanja druge pozicije.

Podsetimo, Studentski centar Derbi je već iznenadio branioca titule u finalu AdmiralBet ABA Superkupa, kada je odneo pehar i pobedu.

Na to je i upozoravao trener Željko Obradović uoči sutrašnjeg meča:

- Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra - rekao je Obradović u najavi ovog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading