ŠA ŠLJEPA MIONU PO ZADNJICI: Pogledajte intimne scene u krevetu (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustile im sve kočnice!

ŠA ŠLJEPA MIONU PO ZADNJICI: Pogledajte intimne scene u krevetu (FOTO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su ležali na krevetu i ćaskali o različitim, neobaveznim temama, a u jednom trenutku, Miona se okrenula ka Jovani Tomić Matoroj, a reper je to iskoristio kako bi je, na zaprepašćenje javnosti, žestoko udario po zadnjici.

Iako ga je samo bledo pogledala, Ša je ponovio isti potez, ali Miona nije reagovala na to.

Kako je njihov odnos jedna od glavnih tema milionskom auditorijuma rijaliti programa "Elite", gledaoci su bili podeljeni u svojim reakcijama, neki odobravajući takvo ponašanje, dok su drugi osuđivali postupak kontroverznog repera.

Podsećanja radi, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su definitivno par o kome se priča u rijaliti programu "Elita". Njihova romansa je već neko vreme tema brojnih rasprava, a sada su otišli korak dalje. Naime, dok je Miona prala sudove, Nenad joj je prišao i počeo da je ljubi po vratu i licu, dodirujući je na intimne načine. Ova akcija je izazvala pažnju ostalih cimera, kao i kamera koje snimaju svaki detalj njihovog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša Elita 7 Zadruga

Inače, slobodno ponašanje novopečenog para izazvala je različite reakcije među publikom. Dok jedni osuđuju ovakvo ponašanje, drugi se pitaju koliko daleko će njihova veza otići, a neki su čak ovaj prizor uporedili i sa filmom "Varljivo leto '68" i čuvenom scenom "Mesi, mesi, neće da ti škodi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading