JANJUŠ SROZAO MAJU NA SAMO DNO: Ovako je do sad niko nije ponizio - nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u "Eliti" došlo je do žestokog sukoba bivših partnera!

JANJUŠ SROZAO MAJU NA SAMO DNO: Ovako je do sad niko nije ponizio - nastao HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

U sinoćnoj "Pitanja novinara" emisiji, voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanja, a među rvim temama bio je ljubavni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su pre nekoliko dana zvanično uplovili u vezu, a pred svim cimerima sinoć su priznali da imaju ozbiljne planove za budućnost, zajednični život i da maštaju o svadbi. 

Iako ih je većina Bele kuće podržala i nije skrivala sreću zbog njihovog odnosa, nekadanja ljubav bivšeg košarkaša nije imala ni malo lepe reči za taj odnos, zbog čega je došlo i do prepucavanja sa njim. 

Naime, Maja Marinković smatra da Janjuš nije iskren i da sve radi kako bi bio u prvom planu "Elite", a zbog njenog komentara mnogi smatraju da je ljubomorna i sujetna jer Janjušević nju nikad nije priznao za svoju devojku i pored intimnih odnosa suprugu Enu uvek je stavljao u prvi plan, dok sa Aneli nije tako. 

- Da li misliš da Maju boli to što nju nisi priznao za devojku, a Aneli jesi? - upitao je Darko.

- Neko se koristi za intimne potrebe, a neko voli. Mene interesuje samo Aneli, volim je - odgovorio je Janjuš, zbog čega mu je Maja odmah odbrusila.

- Mene kao nije voleo, a razveo se od žene zbog mene. A zaboravljaš na to što je rekla da ti je žena bivša ku*va - dodala je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković Elita

- Maja pokazuje da je sujeta. Ovo njeno izlaganje mi govori da ipak nije ugasila emocije prema njemu. Nećemo živeti kod Ene, imaćemo svoj stan - prokomentarisala je kratko Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Boža

09.12.2023 09:57

Čuj on nju srozava, ona ga razvela od one njegove Rugobe i napravila od njega frajera. Maja je za njega Džek a on konjina koji ove sezone pravi fejk priču sa kobilom ogromnih usta. Sranjuš je sirotinja za Maju.

ISTINA

09.12.2023 12:06

MAJO POBEDNICE NEDAJ SLJAMU VISE NA YNACAJU U SVEMU SI BOLJA OD ROSAVOG I GARAVE SOJKE