PODIVLJALA ANELI SKOČILA NA JANJUŠA: Kamera usnimila vrelu akciju pred punom sobom! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustile im kočnice!

PODIVLJALA ANELI SKOČILA NA JANJUŠA: Kamera usnimila vrelu akciju pred punom sobom! (FOTO)

Foto: printscreen

Nedavni događaji u "Eliti" su potpuno promenili perspektivu gledaoca kada je veza između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić u pitanju. Nakon skandalozne svađe koja ih je nedavno razdvojila, njih dvoje su iznenadili mnoge odlukom da ipak nastave svoju romansu. Ova vest je izazvala veliko interesovanje i spekulacije javnosti.

Naime, Aneli i Janjuš danas su uhvaćeni kako provode popodne u intimnim trenucima u kući "Odabranih". Kako su kamere zabeležile, njih dvoje su ležali u krevetu, a Marko je bio preko Ahnićeve, da bi se potom "srolali", tj. rotirali, a starleta je završila na njemu. Ova neobična situacija ih nije sprečila da se nežno grle i ljube, pokazujući javnosti svoju strast i naklonost.

Ovaj neočekivani preokret u vezi Marka i Aneli izazvao je različite reakcije javnosti. Dok su neki bili šokirani ovom vesti, drugi su bili oduševljeni i raduju se što par daje još jednu šansu svojoj ljubavi. Sve oči sada su uprte u njihovu vezu, dok javnost i dalje prati svaki njihov korak.

Inače, kako ga kamere prate u stopu 24 sata, sedam dana nedeljno, publika je zapazila da je, kako se komentariše po društvenim mrežama, Marko Janjušević Janjuš prethodne večeri po svemu sudeći preskočio tuširanje, pa je u krevet otišao neopranih nogu. U jednom momentu, on se otkrio, a gledaoci su primetili njegovo stopalo, koje je bilo potpuno crno. Ova scena izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a svi su se pitali kako Aneli Ahmić, koja je ležala pored njega, to nije primetila i opomenula ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading