ŠA DOBIO POSLEDNJU OPOMENU: Miona spremna da RASKINE, reper dobio ULTIMATUM!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nisu mogli da se obuzdaju.

Nenad Aleksić Ša se raduje kao malo dete kad god je Miona Jovanović pored njega, a to više ni ne krije. Njegovo srce ispunjeno je ljubavlju i srećom zbog pažnje koju mu pruža Miona. Njihova veza je postala izvor radosti za oboje, a Ša ne krije svoje oduševljenje. Svaki put kada priča o Mioni, osmeh mu ne silazi s lica, a oči mu sjaje od sreće. Njihova ljubavna priča postala je inspiracija mnogima, a Ša je postao simbol kako ljubav može promeniti život iz korena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ajde ti nam napravi kafu, znaš gde ti stoji, a ja ću krevet -rekla je Miona i poljubila ga.

- Ja sam izgubljen, nisam navikao. Ne znam kako da se ponašam -rekao je Ša.

- Ponašaj se normalno -rekla je Miona.

Miona je uspela da osvoji Šino srce na način koji niko pre nje nije uspeo. Njena pažnja, razumevanje i podrška su ono što je Šu učinilo srećnim i ispunjenim. Njih dvoje provode vreme zajedno, putuju, smeju se i uživaju u svakom momentu provedenom zajedno. Njihova ljubavna idila očarala je mnoge, a Ša ne propušta priliku da istakne koliko mu znači podrška koju dobija od svoje drage.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović se ljube

 

Sreća koju Ša oseća odražava se na sve aspekte njegovog života. Njegova pozitivna energija privlači pažnju, a osmeh na licu ne silazi mu čak ni kada nije sa Mionom. Njegovi prijatelji primećuju koliko je srećan i ispunjen, a mnogi se dive njihovom odnosu. Ša je postao primer kako ljubav može doneti radost i sreću, i kako je sreća zarazna emocija koja osvaja sva srca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

09.12.2023 06:51

Provincijalka i infant! Kakva kombinacija snova. Ona 20 on 40. Ovo je primer kada covek koji je ostao u pubertetu ne zna sta hoce a sta nece. Kada kaze da je lojalan to znaci, ozeni se, udji u rijaliti, baci se na prvu do tebe i ostavi zenu. Smesan je jer nema dva grama mozga, a ona.... , sva ponosna sto je maznula budalu, ova ni malo naivna devojcica vidi mogucnost da napravi karijeru. Odvratno.