"MOM SINU NIJE DOBRO..." Otac Nenada Aleksića Ša ZABRINUT za njega, STRAHUJE da će mu se desiti OVO!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Aleksić progovorio o sinu Nenadu Aleksiću Ša!

"MOM SINU NIJE DOBRO..." Otac Nenada Aleksića Ša ZABRINUT za njega, STRAHUJE da će mu se desiti OVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Takmičar rijalitija ,,Elita 7" Nenad Aleksić Ša ušao kao oženjen čovek, koji je rekao da će se svim silama truditi da vrati bivšu partnerku Vanju Ignjatović, budući da ga je ostavila pred sam ulazak. 

Otac Nenada Aleksić Ša, Zoran Aleksić progovorio je o sinu, te istakao da se stresira, jer vidi da mu nije dobro, te tom prilikom otvorio dušu koliko mu je krivo što ga je život ,,šamarao", ali ističe da je sam kriv zbog loših izbora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita

 

Međutim, ne krije da se nada da je Miona Jovanović poslednji izbor njegovog sina, čime je potvrdio da podržava odnos sa pevačicom. 

- Mene više stresira što njemu nije dobro. Dete mi je, šta god da uradi, dete mi je. Nije zaslužio da ga život ovako šamara. Nadam se da je ovaj put poslednji loš izbor - rekao je Zoran za Republiku. 

Foto: Instagram.com, Republika.rs, RTV Pink

Vanja Ignjatović, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović, Zoran Aleksić

 

Podsetimo, Miona je u ,,Elitu" ušla kao zauzeta devojka, ali nakon što je upoznala u rijalitiju, nije ostala imuna na njegov šarm, te je upustila u romansu sa njim, nakon čega ju je dečko, MMA borac Stanislav odlučio da ostavi. 

- Što se tiče Mione, prešle je zabranjenu crtu, tako da je ona slobodna devojka, sad može da radi šta god želi. Ja sam svoj život nastavio dalje, čujem se s jednom devojkom, kad se sazna ko je ona, gore će Balkan - rekaoe je Pantera za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading