VIŠE SE NE KRIJU: Ša ozvaničio vezu sa 20 godina mlađom ljubavnicom!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper i mlada pevačica do sitnih časova razmenjivai ljubavne nežnosti!

VIŠE SE NE KRIJU: Ša ozvaničio vezu sa 20 godina mlađom ljubavnicom!

Foto: printscreen/RTVPink

Ša i Miona

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", i ove sezone se našao u centru pažnje znatiželjne javnosti zbog svojih postupaka pred kamerama, uploviši u odnos sa cimerkom i pevačicom Mionom Jovanović, a mnogi su mišljenja da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

Njih dvoje su prethodnih dana koliko god su mogli pokušavali da se obuzdaju i da se između njih dvoje ništa konkretno ne desi, jer je mlada pevačica želela da sačeka Novu godinu i uveri se da je reper na svoj brak sa Vanjom Aleksić zvanično stavio tačku. 

Međutim, nakon emisije "Gledanja snimaka" Miona i Ša su se sa svojom odabranom ekipom vratili u kuću u kojoj trenutno borave, a kad su se ugasila svetla Jovanovićeva ga je posetila na krevetu i onda je došlo do preokreta. 

Naime, njih dvoje su se u jednom trenutku zvanično poljubili pred kamerama i ozvaničili svoju vezu, a kako je došlo do prvog pravog poljupca više nisu mogli da se obuzdaju, pa su razmenjivali nežnosti do sitnih jutarnjih časova, dok su njihovi cimeri pored njih bili u dubokom snu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ljubavnom zanosu

Podsetimo, Ša je i dalje u braku sa Vanjom Ignjatović, koja je otkrila da je podnela zahtev za razvod braka, ali je nedavno tokom "lajva" na TikToku otkrila da reperu papiri nisu uručeni, te da nije mogla da se pojavi na ročištu.

Ljudi, pa ne može ovaj moj zakoniti da ima dve. Jeste li vi normalni? - prokomentarisala je Vanja. 

Nisam došla na suđenje, jer mi nije stigao papir. Što se tako glupi i maloumni? Je l' moguće da su ljudi ovoliko plitkoumni? Nisam dobila papir. Da sam dobila papir, ja bih se razvela do sad - dodala je Vanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading