ŠA NIJE MOGAO DA OBUZDA PRSTIĆE, PA UHVAĆEN U AKCIJI SA MIONOM: Dve decenije MLAĐA pevačica dobila SPECIJALAN užitak!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se šok snimak na društvenim mrežama!

ŠA NIJE MOGAO DA OBUZDA PRSTIĆE, PA UHVAĆEN U AKCIJI SA MIONOM: Dve decenije MLAĐA pevačica dobila SPECIJALAN užitak!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom večeri, dok su se takmičari ,,Elite" odmarali pred večerašnju emisiju ,,Pitanja novinara", Nenad Aleksić Ša uhvaćen je sa pevačicom Mionom Jovanović u krevetu. Naime, njih dvoje su se prepustili strastima, te su kamere zabeležile čak i trenutak kada je Ša mazio Mionu po telu, dok je ona spavala njemu na grudima. 

 

Poznato je da je Miona u rijaliti ,,Elita" ušla kao srećno zaljubljena devojka u MMA borca Stanislava Pantera, ali da je ipak odlučila da ga prevari sa reperom koji je od nje stariji više od dve decenije. 

Panter se oglasio za Republiku i istakao da je Mionu ostavio i da je ona sada slobodna devojka, jer je prešla dozvoljenu granicu o kojoj su pričali pred sam ulazak u ,,Elitu. 

Snimak njihovog leškarenja postao je viralan na društvenoj mreži Instagram, a korisnici su podeljenog mišljenja.

Snimak možete pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Dok neki podržavaju Mionu i Ša, sa druge strane ih osuđuju, jer su ušli u rijaliti reper u braku, a pevačica u srećnoj vezi. 

Ostaje nam da vidimo da li će doći i do prvog poljupca, mada po mišljenju takmičara, ali i gledalaca, varnice koje pršte između njih dvoje, vrlo su uočljive, a oni se više ni ne trude da sakriju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading