SUDAR TITANA, KLJUČNI IGRAČI ELITE ZARATILI! Nikad brutalnija svađa Marka Đedovića i Lepog Miće, orila se Bela kuća!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića i Marko Đedović zaratili su zbog odnosa Anite i Matore.

SUDAR TITANA, KLJUČNI IGRAČI ELITE ZARATILI! Nikad brutalnija svađa Marka Đedovića i Lepog Miće, orila se Bela kuća!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sudara titana, kada su Marko Đedović i Lepi Mića žestoko zaratili, zbog Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Naime, Matora je govorila kako i dalje ima emocije prema Aniti i da je i dan-danas nije prebolela, a Đedoviću je dozlogrdilo da sluša ove priče.

- Više ne mogu da razumem ni Jovanu, ponavlja kako je i dalje zaljubljena u Anitu, time joj daje lažnu nadu, ne želi da se pomire, ali je slaba kad Anita nema cigare, pa joj da... Valjda niste životinje - govorio je Đedović.

U raspravu se uključio i Lepi Mića, koji se nije slagao sa mišljenjem Marka Đedovića, pa mu se suprotstavio pred svima, nakon čega je nastao totalni haos:

- Hajde, Mićo, dođi da pričaš u moju bubicu, jer se ovako ne čuješ. Jedi go*na - vikao je Đedović, a Mića mu je uzvratio istom merom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lepi Mića i Marko Đedović

 

Ovaj sukob se produbio, a Matora je krenula da plače i pravda se, dok su Đedovića ukućani optuživali da utiče na Matoru i da bi se ona odavno pomirila sa Anitom, da nije Marka.

Da podsetimo, Jovana Tomić Matora definitivno je odlučila da stavi tačku i okonča brak sa Anitom Stanojlović, nakon što je saznala za njene prepiske sa popularnom TikTokerkom, Mateom Car. 

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

 

 

Matora sada radi na tome da se one zvanično razvedu, a Đedović stoji čvrsto iza toga da Tomićeva mora potpuno da se distancira od Anite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading