STIŽE ASMIN DURDŽIĆ! Nova šok-bomba Anelinog bivšeg, Janjušu se crno piše, Durdžić spreman da im napravi PAKAO!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić spreman je da iznese kompletnu istinu o Aneli Ahmić.

STIŽE ASMIN DURDŽIĆ! Nova šok-bomba Anelinog bivšeg, Janjušu se crno piše, Durdžić spreman da im napravi PAKAO!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić, iako nije postao deo "Elite", svojom pojavom i vezama sa učesnicama ovog rijalitija privlači pažnju javnosti. Posebno je interesantna njegova ljubav prema Staniji Dobrojević i netrpeljivost prema bivšoj partnerki Aneli Ahmić, sa kojom ima dete. Njegovi stavovi i reakcije na Anelinu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem su predmet velike pažnje.

Asmin Durdžić će uskoro gostovati kod Osmana Karića na Tiktok lajvu, gde će imati priliku da iznese svoje mišljenje o Aneli i Janjušu. Datum gostovanja još uvek nije potvrđen, ali se najavljuje uskoro.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

 


U objavi koja je privukla pažnju javnosti, Asmin najavljuje da će izneti "pravu istinu" o Aneli, nagoveštavajući da će otkriti nešto što će uticati na njen život. Ova najava je izazvala znatiželju kod publike, koja sa nestrpljenjem očekuje Asminovo gostovanje kod Osmana Karića.

U objavi se spominje i to da, dok Aneli uživa sa Janjušem, Asmin se provodi na plaži, što je potvrda da se ipak pomirio sa Stanijom Dobrojević, zbog čega se povukao iz medija i sa društvenih mreža, što je bio njen uslov za pomirenje.

Kako je sada Aneli zvanično u vezi sa Janjušem i mnogi su joj nadenuli etiketu ljubavnice, videćemo šta će Asmin imati da kaže na tu temu i koliko će okrutan da bude po pitanju bivše izabranice, koja je, čini se, totalno zaboravila da je ćerka gleda, pa neretko ima akciju pod pokrivačem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Osman Karić i Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wall

07.12.2023 08:32

Koga briga šta ovaj nepismeni vepar kaže? Daleko je on i od Kralja i od Elite.