TAKIJU MAFIJAŠI PRETE ZBOG MAJE: Zamerila se KRIMOSIMA, pa mu digli auto u vazduh!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgoreo automobil Takija Marinkovića i nekoliko komšijiskih koji su bili u blizini

TAKIJU MAFIJAŠI PRETE ZBOG MAJE: Zamerila se KRIMOSIMA, pa mu digli auto u vazduh!

Foto: youtube.com/pink.rs

Ocu starlete Maje Marinković Takiju Marinkoviću dignut je auto u vazduh, a kako Republika saznaje, ovo se desilo jer se njegova ćerka pre ulaska u rijaliti zamerila pogrešnim ljudima.

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Maja i Taki Marinković

Naime, ovo je očigledan primer da se osveta služi hladna jer su je krimosi uzeli na zub još letos, te čekali pravi momenat da joj vrate milo za drago.

- Maja je preko leta bila viđena u sumnjivim krugovima, sa žestokim momcima s asfalta s kojima očigledno nije mogla da se igra kao što je navikla u rijalitiju, a na naplatu je sve stiglo sada i to na Takijev račun. Kako je sad u rijalitiju, pratili su gde se on kreće, pa postavili eksploziv ispod vozila. On je odmah reagovao, a problem je još veći zbog toga što su i okolni automobili oštećeni tokom eksplozije - priča nam upućen izvor.

Policija i vatrogasci su brzo reagovali i izašli na lice mesta da bi Taki ubrzo izjavio da je reč o totalnoj šteti, te da je automobil potpuno izgoreo.

- Totalna je šteta na autu, od mog ljubimca nije ni felna ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijskih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Došao sam sinoć oko devet iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao i jutros oko četiri sata komšije su mi zvonile na vrata. Samo su rekli da hitno ustanem da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija - rekao je Taki, pa otkrio šta se dešavalo u policijskoj stanici:

- Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Sveti mi se neko možda i zbog ćerke. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Lično, znam da se nikome nisam zamerio. Vi znate da ja vodim računa šta pričam i da nikoga ne vređam po novinama. Ipak su to nečija deca i ne dajem kontroverzne izjave. Ne volim da vređam tuđu decu, ali moram da komentarišem kada me novinari pozovu. U policijskoj stanici su me posavetovali da dajem što manje izjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
IVAN

07.12.2023 09:19

Zbog ove plsticne prikaze izgubit ces glavu vovje.Ona se petlja.tamo gde joj nije mesto a to ce je dobro kostati.