MILJANA SHVATILA DA BI JOJ MAJA PREOTELA DEČKA, PA ZAVRŠILA SA NJOM ZA SVA VREMENA: Puklo prijateljstvo, Kulićeva u sve umešala Aleksandru i Cara!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Miljana Kulić su žestoko zaratile zbog kreveta, pa jedna drugu čašćavale gnusnim uvredama.

MILJANA SHVATILA DA BI JOJ MAJA PREOTELA DEČKA, PA ZAVRŠILA SA NJOM ZA SVA VREMENA: Puklo prijateljstvo, Kulićeva u sve umešala Aleksandru i Cara!

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Maja Marinković danas su se posvađale i žestoko zaratile, a Kulićeva je otkrila šta zapravo misli o Maji, pa joj je tako saopštila da očekuje od nje da sutra spava sa njenim dečkom ili mužem:

- I sve ono što su drugi pričali, a ja te branila, ja sutra mogu da očekujem da kada dođeš kod mene kući, dok odem Željku da kupim 100% voćni sok, da spavaš sa mojim mužem. To si uradila Subotićki, ti si ku**a u duši, loš si čovek i bezobrazna si koliko si teška - rekla je Miljana.

- Sram te bilo, ti to meni da kažeš - rekla je Maja.

- Sa mnom si završila za sva vremena - rekla je Miljana.

- Važi. Ti ne voliš nikoga - rekla je Maja.

- Sa Aleks sam se posvađala zbog tebe, čestitala joj pobedu nisam, nikada nisam dozvolila da Filip i Aleks bilo šta kažu za tebe... Slađo, tebe i dalje volim, kakva god da si bar nisi ku**a u duši, nije ku**a samo neko ko se je*e za pare - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

05.12.2023 07:59

Najsažetija i najobjektivnija slika Majakite do sada. Čim se Maja približi voditelju i dodiruje ga znači da je u problemu. Kao da ih dodirima podseća da je ona privelegovana ali i njima je izgleda dozlogrdila. Mezimca se otrgla kontroli i ubrzo će se njome ponovo brisati pločice.

MINA

05.12.2023 09:51

ma bolesnica koji djavo je uvode dosadna ya sve pare fejk je od glave do pete nebita lik MAJO VOYI DO POBEDE