ANĐELA POKUŠAVA DA UĐE U ELITU: Nakon OTKAZA donela ŠOK ODLUKU!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović najavila je nekoliko turbulentnih ulazaka za mesec decembar, a Anđela planira da bude jedan od njih!

ANĐELA POKUŠAVA DA UĐE U ELITU: Nakon OTKAZA donela ŠOK ODLUKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je nakon šest meseci rada na televiziji dobila otkaz i više neće biti voditeljka. Kako Republika saznaje, Đuričićeva planira da se vrati u rijaliti i pokušava da postigne dogovor sa čelnicima "Elite". Kako nezvanično saznajemo, čelnici Pink televizije još uvek nisu doneli zvaničnu odluku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

- Anđela je prekinula saradnju sa prethodnom televizijom i želi da se vrati na Pink i ponovo učestvuje u rijalitiju. Stupila je u kontakt sa članovima produkcije, ali oni još uvek nisu doneli zvaničnu odluku - otkriva za naš portal izvor koji je dobro obavešten.

Podsetimo, Đuričićeva se proslavila u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" kao smerna i lepa devojka. Frizerka iz Đenovića tada je oduševila publiku, a već naredne sezone usledio je njen "pad". Anđela se tada smuvala sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, a o njihovoj turbulentnoj vezi brujao je region.

Đuričićeva je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" pred sam kraj, zbog toga što je nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Slavnićem nije potrajala, a Đuričićeva je odlučila i da tuži svog bivšeg dečka.

Inače, voditeljka Ana Radulović je sinoć u emisiji "Vanredno ubacivanje" najavila mnogo iznenađenja za mesec decembar, te otkrila da će biti nekoliko ubacivanja koja će potpuno promeniti tok rijalitija. Ostaje da ispratimo hoće li Anđela biti jedan od najavljenih ulazaka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Penzioner

02.12.2023 15:25

Crnogorska smrdibuba !!!

Ljiljana

02.12.2023 17:13

Ovakvih 💩 imamo i previše. Samo nam fali ovo💩 koje je pljuvalo po Srbiji i TV Pinku. Neka zarađuje tamo odakle i došla visoko moralno💩. Zna il ona šta je to OBRAZ,pošto ga ona nema. More mrš fu*****no jedna. 🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉pod kamen ispod kojeg si izašla.