SABOTAŽA NA ESTRADI: Mračne tajne učesnice "Elite" isplivale na videlo, izbiće HAOS!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ocrnila aktuelnu učesnicu "Elite"!

SABOTAŽA NA ESTRADI: Mračne tajne učesnice "Elite" isplivale na videlo, izbiće HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Irina 2Hot

Bivša zadrugarka Vladana Zlatanović, koja je uplovila u pevačke vode, gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za  druga", kod voditeljke Anastasije Buđić. Vladana je progovorila o svom sukobu sa Irinom 2Hot, koja je nije ispoštovala kao koleginicu.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Vladana Zlatanović

- Irina i ja smo celo proleće radile zajedno. Bila sam ta koja nam je uvek zakazivala nastupe, a ja volim ako sa nekim radim u paru – neka nam zaduženja budu 50-50. Kada je snimila svoju pesmu, maksimalno sam joj pomogla. Dolazi trenutak kada ja snimam svoju pesmu, gde mi ona veče pred samo snimanje javlja da ne može da dođe, a svako je imao svoju ulogu u spotu – kao što je i kod nje u spotu svako imao svoju ulogu. Imale smo dogovor – ja sam kod nje u spotu, a ona je kod mene. Ta situacija bila je prekretnica za naš odnos, gde sam rekla da dalje više ne može. Ako nekoga poštujem – očekujem da mi to poštovanje bude uzvraćeno. Nije mi jasno, pevačica je, radila je ranije i zna koliko truda je uloženo u jedan projekat. To nije lako. I da ti nekome veče pre samog snimanja otkažeš – ja to mogu da gledam kao sabotažu. Insistirala je da se njena pesma prva snimi, čekala je da joj pomognem oko njenog projekta i onda kada je trebao moj projekat da se radi ona mi govori kako ne može da dođe. To je klasična sabotaža! Nakon toga me je zvala non-stop, ni na jedan poziv nisam htela da joj se javim. Želela je čak i da dođe nepozvana na moj rođendan - ispričala je Vladana, pa nastavila:

Saznala je da dete mora da vozi 200 km. Tamo gde je trebala da ide sa detetom, mogla je i prekosutra i nakosutra. Nije bilo ništa hitno - dodala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Irina 2Hot

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading