DISKVALIFIKOVANI BUKILIĆ KIPTI OD BESA ZBOG TEODORE: Isplivala skandalozna prepiska, Nikola po svaku cenu želi nazad u Elitu!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je skandalozna prepiska diskvalifikovanog Nikole Bukilića, u kojoj otkriva sve planove za Teodoru.

DISKVALIFIKOVANI BUKILIĆ KIPTI OD BESA ZBOG TEODORE: Isplivala skandalozna prepiska, Nikola po svaku cenu želi nazad u Elitu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Nikola Bukilić je diskvalifikovan iz Elite, a kako se odmah oglasio putem Instagrama i objavio fotografiju sa Teodorom Radoičić, mnogi su zaključili da je Bukilić shvatio svoju grešku i da bi najviše voleo da nastave vezu.

Međutim, Teodora je tokom sinoćnje emisije izjavila da ju je Bukilić napravio budalom i da se razočarala, a sada društvenim mrežama kruži prepiska Nikole Bukilića, u kojoj otkriva sve svoje planove.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Nervozan sam zbog nje.Moram joj poslati neko pismo, da je volim i da je čekam, da jedva čekam da izađe, kuvaju joj čorbicu opasnu tu, nerviram se jako - govorio je Bukilić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading