TEODORA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Obezbeđenje ščepalo bivšu robijašicu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.11.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija odmah reagovala!

TEODORA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Obezbeđenje ščepalo bivšu robijašicu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna učesnica "Elite" Teodora Balzak je sinoć napravila pravu pometnju na redovnoj žurki koju je Veliki šef organizovao za sve učesnike rijalitija. Iako je utorak poznat kao dan za opuštanje i izlazak iz svakodnevnih tenzija, ovog puta je sve krenulo nizbrdo zbog ponašanja bivše robijašice.

Naime, Teodora je bila u nameri da otkrije ko je ukrao cigarete Aniti Stanojlović, te je pohodila kroz celu kuću izražavajući pretnje i vređajući druge učesnike. Svoje nezadovoljstvo pokazala je čak i fizički, sukobljavajući se sa Nikolom Jovanovićem Predsednikom, nazivajući ga pogrdnim imenima i preteći da će gađati flašom.

Kako ne bi došlo do fizičkog okršaja i većeg haosa, obezbeđenje je bilo prinuđeno da reaguje i preduzme ozbiljne mere kako bi smirilo situaciju. Na kraju, odlučeno je da Teodoru odvedu u zatvor u nameri da se smiri i stavi pod kontrolu svoje postupke. Međutim, čak ni tada Teodora nije prestajala sa svojim neprihvatljivim ponašanjem, što je dovelo do dodatnih sukoba sa obezbeđenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading