HTELA SAM DA SE ZADUŽIM 50.000 EVRA, A ON ME JE IZDAO: Teodora Balzak u suzama progovrila o Bukilićevoj diskvalifikaciji!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša robijašica prolila suze!

HTELA SAM DA SE ZADUŽIM 50.000 EVRA, A ON ME JE IZDAO: Teodora Balzak u suzama progovrila o Bukilićevoj diskvalifikaciji!

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak u radio-emisiji "Amnezija" govorila je o diskvalifikaciji Nikole Bukilića i priznala da joj je mnogo teško i da je tokom cele noći plakala. Nju je Milena Kačavenda ispitivala o njenim trenutnim osećanjima, a ona je otkrila da se oseća kao da ju je Nikola izdao jer joj nije rekao ni reč, a ona je bila spremna da se zbognjega zaduži 50.000 evra. 

- Osećam se izdano, ne znam. Juče sam bila spremna da odem i da se zadužim 50.000 evra samo da sam čula jednu reč. Ne postoji cena kada volim. Kad sam čula neke stvari to me je pogodilo. Sinoć prva žurka da ga nema, a tri meseca smo proveli zajedno. Neke loše situacije su nas zbližile još više. Meni se možda vraća neka karma, znam da mi je mnog teško, ali ne znam da li on sad ovo sluša. Kad je krenuo na kapiju rekla sam da ne ode, a on mi je rekao: "Ako se ukaže prilika, ja idem". Ja sam htela da odemo zajedno. Da li misliš da me ne boli njegova kazna? Ja njega volim kao čoveka. Ja idem kao duh, smejem se, a svaki ćašak i sve... Okrećem se non stop na stolici gde je sedeo - pričala je Teodora kroz suze, pa nastavila:

- Mi nismo zajedno, ali ja neću da dozvolim da ga bilo ko blati. Najbolje bi bilo da se ni ne priča o njemu. Ja bih volela da se on vrati, to nije dobro, ali treba da nastavim dalje. Volela bih da shvati neke stvari i da se vrati - poručila je Balzakova. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading