MENSUR UZIMA 50.000 EVRA OD ZELENAŠA: Majka mu je očajna, iza svega stoji njegova BIVŠA DEVOJKA!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašićev prijatelj otkrio šta ga je poremetilo u "Eliti" i na šta sumnja da je razlog odluke da izađe iz rijalitija!

MENSUR UZIMA 50.000 EVRA OD ZELENAŠA: Majka mu je očajna, iza svega stoji njegova BIVŠA DEVOJKA!

Foto: printscreen/RTVPink

Mensur Ajdarpašić rekao je kako se oprašta od rijalitija i da se njegovo učešće uskoro završava. Ta izjava zabrinula je njegove najmilije jer se boje da će da pobegne i onda će napraviti dug od 50.000 evra. Njegov drug se oglasio za Star i rekao da će ako napraviti takvu glupost, Mensur morat da pozajmi pare od zelenaša i uvaliće se u ozbiljan problem. 

- Stvarno nam nije jasan, šta se sa njim desilo i zašto hoće da ode ne znamo. Nije sav svoj, puca psihički, ali mora da zna ako ode iz rijalitija ima da uvali i sebe i porodicu u ozbiljna, da ne kažem šta. Imaće problem, jer 50.000 evra nema, niti može da zaradi. Njegova mama je u strahu, ona ga poznaje i moli se da on ostane i zaradi novac, jer ima lep honorar. Može da sredi sebi život sa tim parama, da je malo aktivan, mogao bi do pebde. Ne znam šta ga je poremetilo da uopšte ne pali mozak. On može taj novac da nađe kod zelenaša, a kako će da im vrati sa kamatom, kako? Kada bi dobili sa njim neki poziv da ga urazumimo, ne znamo šta mu je u glavi. Iskreno, mislim da ga je Milica Veselinović poremetila kad je glumila Drvo mudrosti. Međutim, šta ima ona da ga remeti i da se on opterećuje da li ona napolju priča o njemu ili ne. Ništa nije vredno da uvali porodicu u probleme i da napravi dug, a može da zaradi lepo - govorio  je za Star Ajdarpašićev drug. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur i Milica Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading