MENSUR HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE: Kamera usnimila zabrinjavajući razgovor, Ajdarpašić HITNO mora za Crnu Goru!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoje razlog zbog kojeg više ne želi da bude deo "Elite"!

MENSUR HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE: Kamera usnimila zabrinjavajući razgovor, Ajdarpašić HITNO mora za Crnu Goru!

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić, u razgovoru sa Samirom Ramovićem, otkrio je svoje planove za period nakon izlaska iz rijalitija. On je istakao da ga napolju očekuju brojne obaveze i poslovi, ali i neraščišćene stvari. Poseban naglasak stavio je na svoj privatni život koji želi što pre da vrati u normalu.

On je naglasio da ima ozbiljan razlog za izlazak iz rijalitija i da želi da završi sve što je započeo. Svi su primetili da Mensur ove sezone ima drugačije ponašanje i da se totalno povukao u sebe, zbog čega ga uopšte nema u rijalitiju. Učesnici od njega očekuju i da samoinicijativno napusti "Elitu", ali izgleda da mu takve stvari još ne padaju na pamet i da se ugasio u nadi da će što pre regularnim putem izaći iz takmičenja. 

- Moram razumeš da završavam sve što imam, fitnes industrija me čeka, čekaju me veliki poslovi, imam ja ozbiljan razlog za izlazak - pričao je Mensur.

- Samo da ti kažem, poenta je da izađeš normalno, kako treba, kroz vrata - poručio mu je Samir aludirajući na to da ukoliko pobegne iz rijalitija samo je izgubio vreme i napravio nepotreban trošak, budući da bi produkciji morao da plati 50 hiljada evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.11.2023 10:39

Pa sta bi drugo nego fitnes industrija,da se Jos nabilduje,nek malo nabilduje mozak bolje bi mu bilo