ĐEDOVIĆ NAJAVIO MENSUROVU DISKVALIFIKACIJU: Procurio tajni razgovor, nastao haos na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović opleli po ponašanju Ajdarpašića!

ĐEDOVIĆ NAJAVIO MENSUROVU DISKVALIFIKACIJU: Procurio tajni razgovor, nastao haos na društvenim mrežama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić, jedan od omiljenih učesnika rijaliti programa "Elita", privlači pažnju svojom povučenošću u ovoj sezoni, što je naišlo na komentare i ogovaranja drugih takmičara. Ovo ponašanje nije promaklo ni Marku Đedoviću i Nenadu Aleksiću Ša, koji su javno izneli svoje mišljenje o Mensuru, poredeći ga čak i sa bivšim učesnikom Aleksandrom Požgajem.

Đedović je čak izrazio uverenje da će Mensur na kraju biti diskvalifikovan, što je izazvalo kontroverze među fanovima i pratioce ovog popularnog rijaliti programa.

 

- Ovaj još malo kao Požgaj počinje, sam će sebe diskvalifikovati - rekao je Đedović, a Nenad Aleksić Ša je počeo da imitira Mensura kako muca i kako ne ume da sastavi prostu rečenicu.

- Jeza da te uhvati - dodao je Ša. 

Republika

Foto: Zadruga Live 2 printscreen

Đedović i Ša

- Ma treba da se sklanjaš - rekao je Đedović.

Đedović smatra da Mensur počinje da se ponaša kao Aleksandar Požgaj koji je bio potpuno pogubljen u rijlitiju te je poželeo da izađe, što je na kraju i učinio samovoljno te je Pink najavio da će protiv njega na sudu da traže 50.000 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

25.11.2023 18:14

Za Mensura neznam šta će uraditi, nezadovoljan jeste, ne želi da sedi sa gomilom muškaraca koji po celi dan lažu, tračaju i prosipaju zavist i ljubomoru gore nego devojke. Traljavi, alavi, h alisavi i izgledaju kao da nemaju dinara u džepu ako im neko ne pokloni. Kažu neki da su bili sportaši a niko ne piše o njhovoj karijeri, n8ko nezna da su i gde nastupali. Za Ša mislim da će se diskvalifikovati kad mu (neko od ovih šta ulaze u rijaliti ) kažu da on više nema ženu i da ispada smešan kad šalje pozdrave svojoj ljubavi i njenom sinu. Žao mi ga je ali njemu nrma pomoći. Sam sebe laže i zavarava već 3 godine. Đedović ? On je 5 u 1, sve prema potrebi. Ima priču i za popa i za lopova, za ucveljrnog i za zaljubljenog. Dakle, stručnjak za bol, prevaru i patnju (Matora ),bračni savetnik (Matora i Anita )stručnjak za razvode (Matora, Dejan, Dalila ) , ljubavni terapeut (Aneli ), savetnik za nove akcije i provokacije (Maja ). Lepi Mića ostaje bez "pacijenta" ( Aneli ), Đrdovićevi saveti i upute (kako da se obuče, ne glrda u ogledalo , ne vrišti nego da smerno i čedno sedi pa će biti dama ). Za dan - dva će Janjuš odglumiti tugu i pokajanje i eto ga nazad. Sve će opet biti lepo i sretno jer, to su oni, to je njihov karakter.