BLISKA OSOBA MILJANE KULIĆ IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Zbog kocke sebi oduzeo život, otkriveni detalji TRAGEDIJE!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred kamerama otvorila dušu o velikom gubitku!

BLISKA OSOBA MILJANE KULIĆ IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Zbog kocke sebi oduzeo život, otkriveni detalji TRAGEDIJE!

Foto: Pink, Shutterstock

U sinoćnoj epizodi "Amidži šou", Ognjen Amidžić je razgovarao sa trenutnim učesnicima rijaliti programa "Elita" - Majom Marinković, Miljanom Kulić, Žanom Đorđević, Urošem Stanićem i Jovanom Tomić Matorom. Tokom igrice "Šta bi radije", voditelj je postavljao zanimljiva pitanja koja su stavljala zadrugare na muke.

Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju jeste Miljanino priznanje o teškoj prošlosti povezanoj sa kockanjem. Ona je otkrila da je njena bliska osoba izvršila samoubistvo zbog kocke.

- Kocka je moja ružna prošlost. Stavljena je definitivno tačka na to. Pomolila sam se Svetom Vasiliju Ostroškom i u manastiru sam se zaklela da me to više ne interesuje. Vratila sam potpuno poverenje svojih roditelja, tako da ja sada raspolažem svojim novcem. Ponosna sam na sebe i smatram da ću mnogo napredovati u životu. To je porok na koji sam navučena, ali ne mogu da se vadim na to. Da nisam to htela, ne bih. U odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, on me je navukao na to, meni se svidelo, pa sam ja nastavila i sama bez njega. Više me to definitivno ne interesuje. Pre bih birala da me udari auto, nego da odem u kazino - rekla je Miljana i otkrila da je njen kum izvršio samoubistvo zbog kocke:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

- Kocka nikome nije dobro donela. Moj kum je bio kockar, on je izvršio samoubistvo zbog toga. Imao je toliko da nije znao šta će sa novcem, automobilima i nekretninama i ostao je da živi pod kirijom, bez ičega, zbog kocke. To je proklet novac. Ukoliko budeš imao sreće da dobiješ novac, ostavićeš ga tamo gde si upravo to i uradio - rekla je Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading