MILJANA KULIĆ STALA NA VAGU: Nakon smanjenja želuca otkriveno koliko je teška - ŠOK!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijalitija učesnica smršala preko 50 kilograma!

MILJANA KULIĆ STALA NA VAGU: Nakon smanjenja želuca otkriveno koliko je teška - ŠOK!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miljana Kulić učesnica rijaliti programa "Elita", prošla je kroz impresivnu transformaciju nakon operacije smanjenja želuca. Sa početnih 105 kilograma, Miljana je izgubila neverovatnih 50 kilograma, što je javnost imala prilike da vidi u emisiji "Amidži šou". Ova transformacija je izazvala veliko oduševljenje kod gledalaca, ali i kod same Miljane koja je istakla da je sada mnogo zadovoljnija svojim izgledom.

Miljana je otkrila da je operacija smanjenja želuca bila ključni korak u njenom procesu mršavljenja. Sa novom težinom od 70 kilograma, ona je istakla da se oseća fantastično i da planira da nastavi sa fizičkim aktivnostima kako bi se dodatno zategla. 

Pored gubitka težine, Miljana je najavila i planove za korektivnu hirurgiju. Istakla je da će posetiti plastičnog hirurga kako bi rešila problem sa biopolimerom u usnama, koji je već pokušala da sredi na drugačije načine, ali bez uspeha

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading